1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

A problem on 2d client- advice needed

Discussion in 'UHall' started by jrennodell, Feb 19, 2008.

  1. jrennodell

    jrennodell Guest

    Hello

    I have this issue on 2d client that when I'm running mounted or on animal form, screen seems to be sliding real slow as if I'm having a huge lag or something. And I can run just fine by foot.

    Thanks in advance.
     
  2. _Uriah Heep_

    _Uriah Heep_ Guest

    no idea on that.
    Only prob most of us have is the new rubberbanding issue.
     
  3. jrennodell

    jrennodell Guest

    <blockquote><hr>

    no idea on that.
    Only prob most of us have is the new rubberbanding issue.

    [/ QUOTE ]

    Well, thanks anyway.
     
  4. Guest

    Guest Guest

    is it at all possible you are actually suffing like this?
     
  5. Guest

    Guest Guest

    2D Client vers. 6.0.6.1Jeremy Dalberg19 Feb 2008 13:26:35 ESTAt 1:30PM EST (6:30PM GMT) the 2D client will be updated to version 6.0.1.6. Notes after the jump:- Fixed an issue that could cause rubberbanding and/or movement lag
     
  6. Kayne

    Kayne Guest

    I was having seriously bad lag before the patch and still have the same problem now that im patched. I know its not my connection and all my pings and trace routes are fine to europa
     
  7. jrennodell

    jrennodell Guest

    Thanks for the replies so far.

    Still having the issue tho..:(
     
  8. Guest

    Guest Guest

    <blockquote><hr>

    Still having the issue tho..:(

    [/ QUOTE ]What kind of CPU?
     
  9. zarobhr

    zarobhr Guest

    dont know if its the same issue but if you have NVIDIA graphics card with the ltestest drivers it is slowing UO way down, i had a geforce 6800 that i updated drivers and i slowed and logged really bad, i reverted back to old driver and problem went away, then i purchased a newer nvidia 8600gt it slowed UO way down again so yesterday i went and purchased an ati hd 2600xt, and it runs great, just a thought
     
  10. Kayne

    Kayne Guest

    still suffering this movement lag problem. No NVIDIA graphics card so not that issue