1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Account Issues?

Discussion in 'UHall' started by bigpapi, Aug 13, 2011.

  1. bigpapi

    bigpapi Guest

    Ok, so i am seeing all these threads about the servers being back up. It is 8:50am EST. I try to log into my accts and it just times out and says cant log onto UO. I am also seeing all these emails about the acct mgt page, so i go to UO Herald to make sure my info is up to date - and that isnt the prob why i cant log in. I cant remember my password for the EA acct thing, so i have it reset - but the stupid reset page is bugged out. When i type the new password based on all EA's parameters (over 8 chars, at least 1 cap and 1 lower case, and 1 #) - it gives me the green check. So when i move to the confirm box, no matter how many times i type it correct, it tells me something is wrong. If i clear them out and start at the confirm box 1st, it does the same (confrim box says my pw is good - but when i try to type it in the top field, no matter what, it is telling me the PW is wrong). Anyone seen anything like this?

    I am gonna be really really pissed if i lose items/houses/etc i have invested in these 3 accts b/c EA cant get their crap straight. I hope they are at least smart enough to turn off house decay until they get through this mess they made
     
  2. WildWobble

    WildWobble Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    596
    Likes Received:
    15
    Step one Run Patcher! Should be able to log in then.
     
  3. bigpapi

    bigpapi Guest

    Ok, so i finally got the EA site to work and linked my acct. I re-ran the patcher and i am logged in. The EA site is telling me i have to resubscribe. Do i need to re-do all that stuff again? Or will that fix itself once the migration stuff is done?

    i also was finally able to log in.

    Thanks