1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

[Tech Help] Adding Mods to Current Skin

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by jtw1984, Jan 24, 2010.

  1. jtw1984

    jtw1984 Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    301
    Likes Received:
    1
    I'm curious as to how to add mods to your current skin?

    Right now I run copper enhanced (latest version). I was trying to add You See Messages mod and Diablo Health mod onto this skin.

    I extracted You See Messages folder with 3 files into the mods directory under copper enhanced. However, nothing shows up.

    Any help would be appreciated! Thanks!
     
  2. jtw1984

    jtw1984 Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    301
    Likes Received:
    1
    Nevermind. Figured it out. I'm a DA.

    :D
     
  3. Cear Dallben Dragon

    Cear Dallben Dragon Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    17
    dont be afraid to holler if you need help on others. some cant even be added to some mods and some are harder than others.
     
  4. gortman

    gortman Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    0
    What was the solution? It will help out newbies like me who are trying the same thing.

    Thanks!
     
  5. jtw1984

    jtw1984 Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    301
    Likes Received:
    1
    If you are using the Show Me ... mod then you go to:

    Electronic Arts/ UO Stygian Abyss/ User INterface/ click your custom UI/ mod folder

    and then put the folder for you see into the mod folder.

    Then you have to go to settings in game, and its under one tab. Can't remember which one though.

    So any single mod you get you just paste that folder into your mod folder.
     
  6. gortman

    gortman Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    0
    Ahhh, that's probably why the Diablo health mod isn't working for my client...installed it in the wrong directory!

    Thanks!