1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Always downloading...

Discussion in 'Pinco's UI' started by Theron, Aug 31, 2015.

  1. Theron

    Theron Sage

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    697
    Likes Received:
    309
    Each time I start Pinco's Patcher I get to download around 30MB of data gain.

    Is this also happening to anyone else?
     
  2. Lord Gandalf

    Lord Gandalf Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    722
    Nope, try to hit the Reinstall button maybe?
     
  3. Theron

    Theron Sage

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    697
    Likes Received:
    309
    Reinstall gave me an error for some reason.

    It said: ""Patch session completed. New version installed and ready to use. FAILED! Unable to check for newer versions, try again later..."
    Also now I can't make the UI work again, it disappeared from the options...I'll probably have to reinstall and see what happens.
     
  4. Theron

    Theron Sage

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    697
    Likes Received:
    309
    I removed it and installed again, but same results...
     
  5. Lord Gandalf

    Lord Gandalf Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    722
    Are u running it as administrator?
     
  6. Theron

    Theron Sage

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    697
    Likes Received:
    309
    Yes I am.
     
  7. Lord Gandalf

    Lord Gandalf Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    722
    I suggest u completely uninstall uo and pinco. Make sure u make a backup of "EA GAMES" folder under "my ducuments" im pretty sure it'll work
     
  8. Theron

    Theron Sage

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    697
    Likes Received:
    309
    I'm installing in another pc and see how it goes.
     
  9. Theron

    Theron Sage

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    697
    Likes Received:
    309
    Just did a fresh installation on another pc and the same thing is happening...
     
  10. Shadefox

    Shadefox Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    1,725
    Likes Received:
    28
    Just installed Pincos myself, everytime I launch patcher I download 64 or 66 something MB wich adds up everytime I start Patcher.
    Seems like it always updates the latest patch everytime I launch.
    This is on win 10 x64, all persmissions set running as admin just in case. No errors

    ProcessorIntel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU @ 2.40GHz
    ManufacturerIntel
    Speed2.4 GHz
    Number of Cores4
    Video Card 1NVIDIA GeForce GTX 880M
    ManufacturerNVIDIA
    ChipsetGeForce GTX 880M
    Dedicated Memory6144 MB
    Total Memory6144 MB
    Video Card 2Intel(R) HD Graphics 4600
    ManufacturerIntel
    ChipsetIntel(R) HD Graphics 4600
    Dedicated Memory112.5 MB
    Total Memory4.0 GB
    Memory16 GB
    Operating SystemMicrosoft Windows 10 (build 10240), 64-bit
    Service Pack 
    Size64 Bit
    Edition 
    Display Maximum Resolution1920 x 1080
    DVDMATSHITA DVD-RAM UJ8E1
    CDMATSHITA DVD-RAM UJ8E1
    Drive 1 
    Size698.6 GB
    Free652.5 GB
    Drive 2 
    Size698.6 GB
    Free516.2 GB
    Drive 3 
    Size122.0 GB
    Free112.8 GB
    Drive 4 
    Size95.4 GB
    Free27.9 GB
     
  11. Ingstein

    Ingstein Journeyman
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    133
    Likes Received:
    8
    Same here, 60 MB patch process on every startup. Kinda annoying.
     
  12. whitesmith

    whitesmith Sage

    Joined:
    Mar 27, 2015
    Messages:
    638
    Likes Received:
    828
    Once it's installed, think the game needs to be started with EcPlaySound or something, not the patcher
     
    Ingstein likes this.
  13. Ingstein

    Ingstein Journeyman
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    133
    Likes Received:
    8
    Same here, 60 MB patch process on every startup. Kinda annoying.
    That helps! Thanks to you!
     
  14. whitesmith

    whitesmith Sage

    Joined:
    Mar 27, 2015
    Messages:
    638
    Likes Received:
    828
  15. Shadefox

    Shadefox Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    1,725
    Likes Received:
    28
    yep. Thanks. I even read it before installing, somewere in the excitement I forgot about it. Thanks a bunch!

    Now to get the compass to proper magnetize to nearest sos!