1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Animal Lore on a White Wyrm

Discussion in 'Pinco's UI' started by Theron, Mar 27, 2014.

  1. Theron

    Theron Sage

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    697
    Likes Received:
    309
    Most of the times I try to lore my White Wyrm I have a problem.

    On the Lore menu I can't select White Wyrm as it stays, for some reason, outside of the black background selection menu.

    Does anyone else have this problem?
     
  2. Necronom

    Necronom Adventurer
    Stratics Veteran

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    77
    Likes Received:
    23
    Not entirely sure how that looks. Could you post a screenshot of it? To get around that, you could probably change the name of your pet to 'a white wyrm' (or something like that) for now until a solution can be found.
     
  3. Theron

    Theron Sage

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    697
    Likes Received:
    309
    Right I forgot about that...here's a print screen. So as you can see what happens is that in the drop down menu you can see "White Wolf" in a black background, but the following creature "White Wyrm" is out of this black background and I am not able to select it. I can certainly change the name to "a white wyrm", but was curious to know if anyone knew why this happens. It happens most of the time, but not always. In rare occasions it's ok for whatever reason.
    PincosProblem.jpg
     
  4. Necronom

    Necronom Adventurer
    Stratics Veteran

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    77
    Likes Received:
    23
    Hey again Theron,

    Okay, that seems odd. What I do notice though is that the text for the dropdown menu seems to be too big compared with the other texts. Perhaps if you change text size somewhere it would help? Not entirely sure seeing as how mine is fine no matter what I do or how I scroll it.
     
  5. Theron

    Theron Sage

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    697
    Likes Received:
    309
    I don't know how to do that, I can't see an option to reduce font size in that window...
     
  6. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    7,943
    Likes Received:
    3,602
    Maybe try and use the scale tool to resize the whole window and see if that makes any difference?
     
  7. Necronom

    Necronom Adventurer
    Stratics Veteran

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    77
    Likes Received:
    23
    One other thing is the version of Pinco's UI that you have... 5.944 ? I also tried to find if it was possible to change the text size for the dropdown menu, but didn't find it either.

    Try DJAd's suggestion. If all else fails, what you could do is copy your user settings (or back it up in otherwords) and do a Reset. Try an Animal Lore again and see if that worked. If it didn't work just recopy your backup and restart UO.
     
  8. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,675
    Likes Received:
    865
    The dropdown menu is quite buggy, sometimes it uses the right scale, sometimes don't... you could try to regenerate your character profile so it could work better.
     
  9. Theron

    Theron Sage

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    697
    Likes Received:
    309
    Thanks for the help, I'll have another look.

    How can I regenerate my character's profile?
     
  10. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,675
    Likes Received:
    865
    read here
     
  11. Theron

    Theron Sage

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    697
    Likes Received:
    309
    Thanks for that!