1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Anyone else fail to patch and unable to log in?

Discussion in 'UHall' started by Cyanide_Mage, Sep 8, 2011.

  1. Cyanide_Mage

    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    640
    Likes Received:
    58
  2. yes !! i tried to delete the patch and reload etc no luck !! getting the enhanced client now to give it a try !
     
  3. Cyanide_Mage

    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    640
    Likes Received:
    58
    Lol NOICE! So they create a gift too make up for a flub up they did that affected about 50% of the people, then said gift causes another group the inability to log into the game.

    [​IMG]
     
  4. NBG

    NBG Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,147
    Likes Received:
    213
    Heh more like what would Blizzard do :danceb:

    More epic fails please. I mean at this rate you will have no one able to login to play the damn game.
     
  5. Kylie Kinslayer

    Kylie Kinslayer Grand Inquisitor
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    4,947
    Likes Received:
    1,504
    Ummmmmm,

    Did you run as administrator? Had a few forget to do that already.
     
  6. Cyanide_Mage

    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    640
    Likes Received:
    58
    Yup uo is always ran as administrator on my comp :/
     
  7. Kylie Kinslayer

    Kylie Kinslayer Grand Inquisitor
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    4,947
    Likes Received:
    1,504
    Aight. Had to ask :)

    I had a problem earlier with log in. I use CC and this was before patch was even announced. Took thirty minutes before I was able to get in. Others have had that prob also pre patch. *shrugs*
     
  8. NewGuyATL

    NewGuyATL Journeyman

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Messages:
    273
    Likes Received:
    0
    I have "cannot connect to orgin"

    the patch apparently isnt updating properly.. I'm unsure what to do, can't get into UO
     
  9. Cyanide_Mage

    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    640
    Likes Received:
    58
    I wonder if we will get a gift for the gift?
     
  10. AxiamInc

    AxiamInc Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    422
    Likes Received:
    21
    I only get this issue if I forget to open UO Assist as admin.

    Not sure if you are using that or not to open your game. Just a thought.
     
  11. Dermott of LS

    Dermott of LS UOEC Modder
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    5,320
    Likes Received:
    528
    ...

    Nope... EC patched up just fine for me.
     
  12. Cyanide_Mage

    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    640
    Likes Received:
    58
    Already was asked earlier in this thread, response is still the same. Uo is always opened as admin atleast on my end, still the patch fails at the end and then get the *cannot connect to origin* message.
     
  13. Cyanide_Mage

    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    640
    Likes Received:
    58
    Guess it should be said this is using CC. Not sure if thats the issue but if it is i'd rather not play uo then play ec :)
     
  14. AxiamInc

    AxiamInc Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    422
    Likes Received:
    21
    Wasn't asked if you were using UOA to open the game. Was just trying to make sure we all covered all possibilities. :)

    Also, friend just mentioned to me that this was happening to him when trying to patch from v70163. Patched just fine when using 70170.
     
  15. Cyanide_Mage

    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    640
    Likes Received:
    58
    That might be my problem, my client is stuck at v70163. How did he get to 70170 hehe :)
     
  16. yes the enhanched client let me right in
     
  17. Bman

    Bman Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    488
    Likes Received:
    17
    This just blows... cant get the patch to go through.. tried normal, tried running as admin.. still doesnt patch.

    Bad thing was I was already in the game, decided to log out and patch, now cant get back in..

    I really hate game patches..
     
  18. AxiamInc

    AxiamInc Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    422
    Likes Received:
    21
    He just told me that he had 70170 on his notebook, older one on his PC. So copied from one machine to the other. I have no idea where you might find the latest client elsewhere.
     
  19. Restroom Cowboy

    Restroom Cowboy Visitor

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    3,283
    Likes Received:
    0
    Stuck on "Verifying Account..." CC. *sighs* and also getting communications issues with origin message.

    *sighs again*
     
  20. Kri

    Kri Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    253
    Likes Received:
    0
    Same here...
     
  21. roninaxx

    roninaxx Journeyman
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Messages:
    225
    Likes Received:
    1
    Ieither get the unable to connect to origin or it hangs at verifing acct, god this migartion thing is getting so tired and lame with all the crap as to why you have to call and try to play some of us work during thier office hours , no vet rewards no publish no anniversary no help no codes and we pay them for this?
     
  22. Restroom Cowboy

    Restroom Cowboy Visitor

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    3,283
    Likes Received:
    0
    If you are running another client when you patch...you have to reinstall. :(
     
  23. athos_uo

    athos_uo Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    497
    Likes Received:
    2
    Maybe this is the answer to your problem?
    http://vboards.stratics.com/uhall/250131-classic-client-update-problem.html
     
  24. Kri

    Kri Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    253
    Likes Received:
    0
    That's actually what happened to me. I didn't notice that I already had the client open (timed out and hidden behind some other windows) when I ran the patcher.

    I was able to grab the files that were changed by the latest patch off my laptop and copy them onto my desktop which fixed it without having to do a full reinstall.

    You can find the modified files at the bottom of the patchlog file in your UO directory but for tonight's patch they were:

    AnimationSequence.uop
    art.mul
    artidx.mul
    client.exe
    Cliloc.enu
    Cliloc.jpn
    hues.mul
    MainMisc.uop
    string_dictionary.uop
    tileart.uop
     
  25. Aibal

    Aibal Slightly Crazed
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    170
    Worked like a charm. Thanks for the heads up!:bowdown:
     
  26. Gheed

    Gheed Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Sep 24, 2003
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    173
    Even easier than this, I went to the Verinfo file, edited it with notepad and rolled the version back from 56 to 55. This forced me to re-patch.