1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

[Gardening] Anyone else having problems tending plants?

Discussion in 'UO Botany and Nutrition' started by Uriah Heep, Sep 25, 2010.

  1. Uriah Heep

    Uriah Heep Crazed Zealot
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    3,836
    Likes Received:
    2,365
    I open em up, like always, click to apply the potions, get the message that I have poured the potion over the plant.
    But, it doesnt show up on the plant menu as it usually does.
    So the burning question is, did I treat the plant or not?
    LOL
    anyone else having this problem, or am I just special :confused:
     
  2. Cailleach

    Cailleach Certifiable
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    1,842
    Likes Received:
    127
    I've had this on and off for a long while, mostly with poison pots. If I remember right, switching containers helps. So if you're using a keg of poison in your pack, switch to bottles and vice versa. Could be worth putting in a bug report?
     
  3. Happened to me a few times then I realized tho my kegs says it has potions in it, it was actually empty. Double check your keg...
     
  4. TullyMars

    TullyMars Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    525
    Likes Received:
    55
    Only happens to me when I am gardening from bottles and not kegs.
    Simply moving the bottles from one place in my pack to another usually is enough to reset the system and get me working.
    I suggest gardening from kegs and make sure you have no bottles of the various potions sitting in your packs.
     
  5. Uriah Heep

    Uriah Heep Crazed Zealot
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    3,836
    Likes Received:
    2,365
    So it's the bottles...how odd.
    My alchy grows the plants in his pack, and usually just makes the pots a dozen at a time. Took CAilleach's idea tho, put the bottles back into a keg and then refilled em. Everything's fine now ;)
    First time I've had that happen that I noticed, guess maybe I haven't been paying attention lol.
    Thanks for all the info!