1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Anyone having trouble viewing UO-Auction2.com?

Discussion in 'UO Europa' started by Guest, Apr 28, 2008.

  1. Guest

    Guest Guest

    Hello,

    As the title - I'm having trouble viewing the uo-auction2 site, I can use it and everything works fine, but it is just displaying a lot of error strings such as "Fatal error: Call to undefined function: arrangedate() in /var/www/vhosts/uo-auction2.com/httpdocs/index.php on line 99" on the main page and he site name (in the explorer title bar) says "<? print $SETTINGS[sitename...". I've also been seeing this problem on a couple of other sites I visit, which makes me think it is my setting/PC rather than a problem with any of the sites.

    Is anyone else experiencing this, or if you have in the past, was it your PC and how did you fix it?

    Thanks!!
     
  2. Guest

    Guest Guest

    same thing here, started a couple of days ago...

    Hephaistos of Europa
     
  3. Bobar

    Bobar Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    2,043
    Likes Received:
    577
    Yep - You are not alone [​IMG]
     
  4. Guest

    Guest Guest

    Yay it's not just me... boo it's all broken [​IMG]
     
  5. Guest

    Guest Guest

    Shameless plug:

    http://ingameauctions.com is still available as backup if anybody needs it.
    Currently there are no auctions, so u might get all users focus on u when u start an auction and promote it ...

    Disclaimer: Note that ingameauctions is not the new site of the owners of uo-auction2; i´m just an ex-staffmember who once thought an alternative is needed.
     
  6. Guest

    Guest Guest

    Yep, me too.
     
  7. Kith Kanan

    Kith Kanan Guest

    now its totaly feeked up and not usable