1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Anyone help me with UOAM?

Discussion in 'UHall' started by Lord Kotan, Jul 20, 2008.

  1. Lord Kotan

    Lord Kotan Slightly Crazed
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    1,299
    Likes Received:
    60
    ever since I re-installed in a couple of years ago, I cannot get the shops to show up on it (the tags with types of shops)
     
  2. wow, i had the exact same problem and i only got it fixed today!
    u need to delete it off ur comp (including all files) then re-install it and before u download it, it gives u options like rares, atlas ect ect u need to tick all of them, thas what worked for me, good luck :thumbsup:
     
  3. christy1221

    christy1221 Slightly Crazed
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    1,329
    Likes Received:
    18
    Thanks I'm going to try that because mine doesn't work either.
     
  4. Basara

    Basara UO Forum Moderator
    Moderator Professional Wiki Moderator Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter

    Joined:
    Jul 16, 2003
    Messages:
    8,477
    Likes Received:
    593
    Before you go do somethign radical like a reinstall, check the following:

    1. Make sure "Hide Shops" hasn't been hit by clicking "Show All" & "show labels" in places.
    2. Hit CTRL-F in UOAM.
    3. MAke sure the locations are all checked in Filter.
    4. Switch to the Files tab. MAke sure all the files are checked