1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Are your 6th year vet statues bugged like mine?

Discussion in 'UO Atlantic' started by EvilPixieWorks, Apr 28, 2010.

  1. EvilPixieWorks

    EvilPixieWorks Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    867
    Likes Received:
    6
    I’m going to post this under the Ask the Developer’s section… however I’m not having much luck getting questions posted and I’m really interested to see if others on Atlantic are having the same issue:

    I have a small collection of 4x of the 6th year vet reward “Bronze Character Statue Maker”. Ever since SA was released they have been bugged.

    [​IMG]
    This is a 4x photo of the same statue that stands at the Red & Purple Mini Mall. The pic may not be as good as I'd like, but you can see the issue.

    If I remember correctly, a posting was made on uo.com asking us to remove these character statues because of some “bug” that these rewards could be stolen out of our houses. I removed my 4 and waited till it was safe. When placed back, I used the restore option and their clothes and their pose… never matched. I redid them from scratch… the issue has remained all these months. I set them to stand still and have been waiting for this bug to be corrected and I honestly can't understand why there is no mention or change.

    I really love these rewards… and I would love to have more, even. But I don’t like not having the choice to pose them the way I want.

    Is anyone else seeing this issue? And is their a plan to resolve the bug so we can put our statues back to the way we want them?
     
  2. MiNi MaGi

    MiNi MaGi Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    706
    Likes Received:
    5
    yes everyone is having this issue.. if u find out anything please post it here. thanks!