1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

As Usual I can't log Mythic Master Account to make a payment...

Discussion in 'UHall' started by Kafka72, Sep 15, 2013.

  1. Kafka72

    Kafka72 Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    151
    Likes Received:
    1
    It just hangs there and finally loads an error page that says No data received. Unable to load the webpage because the server sent no data. What ********! I'm able to log into this Stratics account and rant about it, so the problem isn't on my end. Typical EA/Mythic ********!!
     
  2. NuSair

    NuSair Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    2,989
    Likes Received:
    999
    It took me 8 tried to get a game time code to go through, and even then when it was successful applied, it told me it wasn't (that is, I got an error page, but the time was applied to the account).
     
  3. Lady Mal

    Lady Mal Journeyman
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    299
    Likes Received:
    94
    I'm also having issues trying to put an activation code in- page keeps resetting. Last night it was the account login page.
     
  4. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    7,942
    Likes Received:
    3,595
    Hi guys. My gametime finishes tomorrow so I will need to buy a code myself. I was wondering what store is having all the issues?

    Did you use store2.origin.com or store.origin.com ?

    I can login to the account management page ok also.
     
  5. Lady Mal

    Lady Mal Journeyman
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    299
    Likes Received:
    94
    it isn't the store. It was account management. After it reset a few times, I logged back in to try again and suddenly it said my account was active.
     
  6. BeaIank

    BeaIank Babbling Loonie
    Stratics Veteran Campaign Supporter

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Messages:
    2,278
    Likes Received:
    1,582
    The account management page is timing out sometimes when you apply your gametime code.
    But when that happens, it usually applies the game time to your account in 5 to 10 minutes after the page time out happens.
     
  7. The Zog historian

    The Zog historian Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    2,165
    Likes Received:
    870

    That's what was happening a couple of weeks ago. Then things appeared to be "fixed," and now something's broken again. So what gives?

    EA is like a database vendor I had the misfortune of dealing with. A certain administrator's page started timing out, after having been flawless for three years. They fixed it, only for it to happen again six weeks later, requiring another fix. Their support could never give me a straight answer as to what changed that things stopped working. File corruption? SQL problems? It's the same thing with the account management page having the very same problem two weeks after being fixed. What's changed, and who's the idiot that can't keep things working?
     
  8. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    7,942
    Likes Received:
    3,595
    "waiting for accounts.eamythic.com"

    *sigh* :facepalm:
     
    #8 DJAd, Sep 16, 2013
    Last edited: Sep 16, 2013