1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

[Bowcraft/Fletching] Assist Help

Discussion in 'UO Craftsman' started by Risso, Sep 2, 2010.

  1. Risso

    Risso Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,581
    Likes Received:
    102
    I've made a macro to do the fletching quest in Heartwood but for some reason I can't set my tool to 'Use Item Type', so every time it wears out I have to manually reset the target. Is there any solution for this?
     
  2. Basara

    Basara UO Forum Moderator
    Moderator Professional Wiki Moderator Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter

    Joined:
    Jul 16, 2003
    Messages:
    8,457
    Likes Received:
    582
    I've had that problem before, only with bandages.

    Try making a macro, then changing the item to something else, then change it back to the fletching kit, then to item type.
     
  3. Petra Fyde

    Petra Fyde Peerless Chatterbox
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Jan 5, 2001
    Messages:
    30,881
    Likes Received:
    5,164
    This one is usually sorted out by doing 'count resources' then re-setting the item. :)
     
  4. Risso

    Risso Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,581
    Likes Received:
    102
    Thanks Petra worked a treat :D
     
  5. Petra Fyde

    Petra Fyde Peerless Chatterbox
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Jan 5, 2001
    Messages:
    30,881
    Likes Received:
    5,164
    Not sure how long for. People are losing uoa. Mine's down now.
     
  6. Risso

    Risso Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,581
    Likes Received:
    102
    I have 9 more logins til mine goes kaput :(