1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Bandage Self Macro

Discussion in 'UHall' started by Thed, Dec 28, 2008.

  1. Thed

    Thed Guest

    I have one char on one of my accounts that I can not create a functional Bandage Self Macro.

    I have other chars on the same account that Bandage Self works perfectly fine but this one when I create the same macro and try to use it nothing happens, I mean nothing, no messages, zip, zilch, nada.

    Anyone run into this before, if so how do you fix it?

    Thanks.
     
  2. Uriah Heep

    Uriah Heep Crazed Zealot
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    3,834
    Likes Received:
    2,363
    gotta toggle on the new targetting system
    only way i could get it to work for me
     
  3. Dian

    Dian Guest

    Yes.. you must enable 'new targeting system' found in your paperdoll > Options.
     
  4. Thed

    Thed Guest

    Thank you both. That worked.
     
  5. Tina Small

    Tina Small Stratics Legend
    Stratics Veteran 4H

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    7,535
    Likes Received:
    1,927
    If you don't want to leave the 2d client's new targetting system on all the time, you can instead build your bandage macro in UO so that the first line toggles the new targetting system ("Target System On/Off"), the second line applies the bandage, and the third line toggles the targetting system again.
     
  6. Dermott of LS

    Dermott of LS UOEC Modder
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    5,320
    Likes Received:
    528
    ...

    Drag bandages to hotbar slot, set hotkey as desired, set Target to Self, done :)
     
  7. Smokin

    Smokin Guest

    You forgot you have to figure out what button that you have to push to seperate the pile, then once you have the amount you want figure how to drop it, which usually works if you drop it on the ground, then someone steals them. Restart the process all over. :)
     
  8. Lord Vader

    Lord Vader Guest

    Stop posting, work on BB, will ya? *g*
     
  9. Dermott of LS

    Dermott of LS UOEC Modder
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    5,320
    Likes Received:
    528
    ...

    Stop posting, work on BB, will ya? *g*

    I'm "out of town" (read: back home for the holidays) for the time being and as it is, aside from a couple of small additions, don't expect to see too much UI-wise until we get the SA client up and running.
     
  10. JC the Builder

    JC the Builder Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    3,154
    Likes Received:
    708
    Set hotkey as desired, done (for 2D with UOAssist).
     
  11. Dermott of LS

    Dermott of LS UOEC Modder
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    5,320
    Likes Received:
    528
    ...

    with UOAssist

    Quite a qualifier there.
     
  12. JC the Builder

    JC the Builder Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    3,154
    Likes Received:
    708
    Not as bad as the qualifier for Kingdom Reborn.
     
  13. Fluffi

    Fluffi Slightly Crazed
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    1,351
    Likes Received:
    15

    Indeed.

    This is because the people who use a macro system that actually works are happy to keep promoting it. :D:D