1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Closed Bread crumbs for this forum don't work

Discussion in 'Stratics Bug Reports' started by Speranza, Jul 22, 2015.

  1. Speranza

    Speranza Slightly Crazed
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    1,451
    Likes Received:
    760
    See title.

    It works now that I'm creating a thread but not while I'm at the forum index. Makes it easy to get lost when you have about 40 tabs open.... I also should get back to work.....
     
  2. Ron Bron

    Ron Bron Former President
    VIP Contributor Alumni

    Joined:
    Sep 12, 2014
    Messages:
    814
    Likes Received:
    697
    Is it still working on UO Classic, can you take a screenshot of what you are talking about?
     
  3. Speranza

    Speranza Slightly Crazed
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    1,451
    Likes Received:
    760
  4. Ron Bron

    Ron Bron Former President
    VIP Contributor Alumni

    Joined:
    Sep 12, 2014
    Messages:
    814
    Likes Received:
    697
    I haven't found it yet, but I'll keep looking. I'm sure there is a way to get it back.
     
  5. Ron Bron

    Ron Bron Former President
    VIP Contributor Alumni

    Joined:
    Sep 12, 2014
    Messages:
    814
    Likes Received:
    697
    I believe that everything is working again after the most recent style update. Thanks for the report!

    [​IMG]