1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Bug - Set Prices and Limits Menu

Discussion in 'UHall' started by Nimuaq, Jun 9, 2011.

  1. Nimuaq

    Nimuaq Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,017
    Likes Received:
    280
    I can not see the prices after the 44th item on the fifth page of the Set Prices and Limits menu of the Commodity Broker gump. I can see the buying price and limit of the 45th item, but after that it is all blank entries.

    When I change the order of the items from the View Inventory Remove Items menu and move these items lower than 44 (e.g. 40), I can see the set price of that particular item, so at least it set the price correctly, I just cant see it if it is higher than 44 on the list.

    This is on Enhanced Client. When I open the Set Prices and Limits in Classic Client, my client crashes, every single time, even if I change characters.

    Additional Bug:

    When I add a single golden ingot to the inventory, system message says I've added 2 golden ingots to the inventory, the single ingot disappears from my backpack and it is also can not be found on the broker inventory. Probably, since a single ingot and stacked ingots have different graphics, system first checks if the item can be used as a commodity, it checks and accepts it, but only the stacked ingots are defined on the system so my single ingot disappears.

    This might be related to the bug above since I've added a single item to the broker inventory (fish in this case, again stackable and it used to have multiple graphics: single/stackable facing east/south). But all my other items have more than 1.

    Additional Bug 2:

    When you click on View button on Pet Broker menu while the animal is already on display, the animal goes back to the broker. I can not view the animal again until I leave the screen.
     
  2. Nimuaq

    Nimuaq Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,017
    Likes Received:
    280
    I guess this is a serious bug since if I were using classic client only, I wouldn't even be able to change the prices which could cost me a lot if I was to set a random price and buy limit just to change it later.
     
  3. Nimuaq

    Nimuaq Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,017
    Likes Received:
    280
    This one is not that important but I will say it anyways: on the View Inventory / Remove Items menu, the buttons under Down is pointing upward and they move items up while it is the exact opposite for the buttons under Up.

    Also, it is a very tedious task to change order of the items if you have five pages of items and you want to move the item on the fifth page to the top: Every time you push the up button, it turns back to the first page of items, so you have to press next page four times, push up button, and do the whole thing again and again.
     
  4. Nimuaq

    Nimuaq Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,017
    Likes Received:
    280
    I've found this on the ground in New Magincia bank:

    [​IMG]

    it counts as one gold coin and weighs one stone but it shows 65526 (and not 60k which is the maximum amount for a stackable item or 65535 which is max uint16).

    I remember gold coins from bounty hunter rewards that can not be stacked, but I haven't seen this before. Does anyone know where this came from?
     
  5. Omnius

    Omnius Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    3,209
    Likes Received:
    9
    an exploit that has been in game for like 8 years...
     
  6. Nimuaq

    Nimuaq Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,017
    Likes Received:
    280
    Thanks, they obviously fixed the amount it counts as gold. Still waiting for a fix for the first two bugs related to the Bazaar.
     
  7. Raptor85

    Raptor85 Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    1,712
    Likes Received:
    224
    the gold coin listing that much gold is actually a bugged number, in reality the coin is "negative" gold, there's a few ways to end up with them (not really requiring TRYING to exploit to get them either), most common way is by begging on a character with super low karma. for purposes of purchasing items or making checks, the coin only counts as 1 gold coin, so just like the 0 gold checks it's something that still drops regularly but is pretty much a non-issue as it's completely worthless in game, no way to exploit for making money.
     
  8. Cirno

    Cirno Purple Pony Princess
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    961
    Likes Received:
    224
    That was me.
    As Raptor said, it's from begging (GGSing my way to GM before Halloween this year). Dropping it on the minter tells you that you deposited 1 gold, doesn't deposit it, and drops it back in your pack.
     
  9. Poo

    Poo The Grandest of the PooBah’s
    Professional Stratics Veteran Alumni Stratics Legend Campaign Benefactor 4H

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    7,839
    Likes Received:
    2,394
    what......

    use the begging skill...... exploiter!!!!!

    BURN THE WITCH!
     
  10. Nimuaq

    Nimuaq Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,017
    Likes Received:
    280
    Thank you, I got so much information on it, I can even start to create my own bugged gold coins. :)

    Any news on the New Magincia bazaar bugs? I haven't seen much Dev input since the theme packs are released (except from Phoenix).