1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Can we get "balance" when asking the banker to include checks?

Discussion in 'UHall' started by Thunderz, Aug 4, 2010.

  1. Thunderz

    Thunderz Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    64
    When you say balance at the bank it tells you how much you have in gold coins NOT what you also have in checks.

    Could we get it changed as in this day and age most people have over 1mill so saying balance is worthless and annoying to have to cash all your checks just to see how much you have, plus trying to move the statcks to find the checks hidden behind them.

    Thanks

    Thunderz
     
  2. Yen Sid

    Yen Sid Guest

    Grid-view :).

    But yeah, "balance" should give total amount including checks.
     
  3. chuckoatl

    chuckoatl Guest

    carry a house placement tool or look at the bottom of your insurance menu.
     
  4. Saint of Killers

    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    534
    Likes Received:
    24
    That's too hard. Two clicks Chuck. Come on huh...
     
  5. Nyses

    Nyses Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    901
    Likes Received:
    89
    Opening the New insurance menu, also shows your total balance, but I agree the "balance" command should be the entire total.
     
  6. MalagAste

    MalagAste Belaern d'Zhaunil
    Reporter Professional Governor Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter Royal Knight

    Joined:
    Aug 21, 2000
    Messages:
    18,970
    Likes Received:
    5,456
    I'd just like the stablemaster to realize I have gold in the bank when all my gold is in check form.
     
  7. Thunderz

    Thunderz Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    64
    Thats another good one, along with any npc vendor that when you try to buy something it says you cant afford it as its all in checks so you have to run to the bank cash the check then go back.

    Its odd as player vendors do recognise its in check form but npc's dont.

    Thunderz
     
  8. Stupid Miner

    Stupid Miner Guest

    Just have a bag in the bank devoted to 1 mil checks. Then just look at the item count.
     
  9. Thunderz

    Thunderz Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    64
    That doesnt work and would be more time consuming, if you have say 400 gp in gold and buy something off a vendor for 20mill then it will take the 400 coins and 19'999'600 from the checks.
    Leaving you with a bag of say 50 1mill checks and one that is for 400gp so you gota go through the bag next time you buy something off someone to make sure you dont give them the 400gp check thinking its one worth 1mill or take 20 checks out the bag in the first place so the check for 400gp stays in the bank not in the bag somewhere.

    Thunderz
     
  10. DenAlton036

    DenAlton036 Guest

    Couldnt agree more.. we were just talking about that last night. Too easy!
    Good post.
     
  11. gunneroforgin

    gunneroforgin Slightly Crazed
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    30
    I asked this question before and I got the carry a house placement tool responce, so i did. Now I don't have to with the new insurance menu. However, I don't understand why the saying balance at the bank never included checks either. The house placement tool trick does not work in Ter-Mur until you reach 10k in loyalty to the gargoyle queen.
     
  12. Thunderz

    Thunderz Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    64
    My understanding and reasoning is that it was inroduced way way back before they even thought about people having over 1mill [and before they even introduced checks] and has never been looked at or reviewed.

    Thunderz
     
  13. gunneroforgin

    gunneroforgin Slightly Crazed
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    30
    I bet you are right too! I wish they would FIX it.
     
  14. Mapper

    Mapper Crazed Zealot
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    110
    Balance is quite nice to see when you have enough coins to make another mill check. It's easier to check your insurance menu, Includes it all and you can do it anywhere in 2 clicks.