1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Can't do party/guild chat in CC

Discussion in 'UHall' started by Strawberry Pie, Aug 30, 2014.

  1. Strawberry Pie

    Strawberry Pie Adventurer

    Joined:
    Nov 6, 2012
    Messages:
    56
    Likes Received:
    11
    Hi sorry not sure where to post this but I have a problem if anyone can help I would appreciate :)

    When in CC and I try to do a / for party chat I get a funny e when I try to guild chat with a \ I get a funny character again and in EC I can't do a ? I get a funny e again has a squiggle on top it.

    Anyone know a reason this is happening and how to fix.
    My key board works fine once out of uo.

    thank you for your time :)
     
  2. CovenantX

    CovenantX Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 9, 2009
    Messages:
    2,707
    Likes Received:
    1,384
    Hmm, not really sure, Sometimes my keyboard locks up, pretty rarely but when it does, I have to press Left & Right shift keys at the same time, otherwise I cannot use any macros or type anything. It doesn't only do that for UO, so I'm not sure if that would help you or not.
     
  3. The Zog historian

    The Zog historian Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    2,165
    Likes Received:
    870
    Is this only in the clients? What about typing in your browser, or in Notepad? You can make sure your keyboard itself is fine at http://www.keyboardtester.com/tester.html or similar sites. Also check your Windows regional settings.
     
  4. sablestorm

    sablestorm Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    1,948
    Likes Received:
    317
    Have you checked through your macros? Maybe something got messed up with your macro file.
     
  5. Strawberry Pie

    Strawberry Pie Adventurer

    Joined:
    Nov 6, 2012
    Messages:
    56
    Likes Received:
    11
    hi, yes its only when in UO, I did what you suggested and looked at the macros for the account, they all look fine tested each 1 as I went threw it. Once I went threw the macros 1 at a time now my party / and guide \ work.

    Thanks for the help hopefully it doesn't happen again :)
     
    sablestorm likes this.