1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Can't redeed my vet rewards!

Discussion in 'UHall' started by Lunaticus, Nov 7, 2008.

  1. Lunaticus

    Lunaticus Guest

    Well I placed two, hanging skeletons in one of my houses that's owned by an account that's just shy of the required four year mark. Now, I can't redeed them! I have tried every character on every account that is old enough to have originally placed them but to no avail. I've been sitting at number twelve on the GM queue for well over an hour now. Is there anything that I could do to fix this problem other than sitting at the friggin computer waiting for a GM that's clearly not coming??
     
  2. if you placed them as a co-owner in that house then you should be able to re-deed them as long as you dont release co-ownership, but other than waiting for a GM to show there isnt anything else you can do, unless your house is of custom design, go into custo place a wall in the place that the vet rewards are and then commit it, the vet reward should then be redeeded inside you moving crate.



    and dont listen to the queue number its been broken for feck knows how long :)
     
  3. TirNaNo'g

    TirNaNo'g Adventurer
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    84
    Likes Received:
    17
    Have you tried placing walls over the spots where they're located?

    Doubt that will work, but it's worth a shot. I had the exact same thing happen a year ago, and finally had a GM redeed them for me. Stupidly set myself up again for the same thing to happen again this year...
     
  4. Lunaticus

    Lunaticus Guest

    Yeah, I've already tried the wall placing thing, but I gave it another shot, just now, for good measure. The kicker is, I have kept the same co-owners to my house since I built it. I can't figure out why they are unable to redeed now.
     
  5. TirNaNo'g

    TirNaNo'g Adventurer
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    84
    Likes Received:
    17
    Did you go into customize mode while the skeletons were in place, prior to trying to redeed them? I have a theory that's what messes them up.
     
  6. Hunter Moon

    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    682
    Likes Received:
    11
    This is an old reoccuring but that has been around for so long I don't even remember the first time I heard about it. I had this happen to me once with a flaming head dead and I had to wait on the GM. They then asked which char I had placed it with and I was like... I have four accounts and I placed it years ago, you got me on which one. He finally took it down for me and handed it back, but it took a while. I have no idea why it happens or any way to fix it other then waiting on a GM, sorry...

    Hunter Moon [HOT] Atlantic
     
  7. Lunaticus

    Lunaticus Guest

    Nope, once my darling mother finished expertly designing and decorating my house, I have never once entered customization mode. (She worked long and hard placing over 70 vines along the perimeter, so I wasn't about to mess with that!) :gee:
     
  8. Kojak

    Kojak Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    1,012
    Likes Received:
    696
    do skeletons redeed by double clicking them or by using an axe on them - i think you might have to double click them - totally not sure though
     
  9. Olahorand

    Olahorand Slightly Crazed
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 27, 2004
    Messages:
    1,337
    Likes Received:
    243
    Skeletons and Ankhs rejecting to be redeeded by a properly aged house owner are stuff, which can only be fixed by GM from my experiences.
    Can't have to do with customization either, since I had this problem on a castle not only one time.
    Maybe a house transfer with the placed item can cause the bug, but this is pure speculation.
    *Salute*
    Olahorand