1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Can't see some of the "face" options

Discussion in 'UHall' started by noxxle, May 6, 2009.

  1. noxxle

    noxxle Guest

    When I create a character with one of the "special" faces, such as the skull, pirate, anime, or juka face, my character does not have this face in-game.

    Why not?
     
  2. funkymonkey

    funkymonkey Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 7, 2008
    Messages:
    960
    Likes Received:
    162
    u need to use KR client, otherwise u cant see them on 2D!!!
     
  3. Littleblue

    Littleblue Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    485
    Likes Received:
    7
    I know on my Registration area of my account, there is something called '10 Roleplay Faces' or similar, maybe this is it?

    I am not sure which expansion included this, or how to acquire it now, or even if it's what you are experiencing though.
     
  4. noxxle

    noxxle Guest

    I am using KR. I see the RP faces and can select them during the player-creation stage. However, if I make a character with one of these faces, it does not show up in-game.
     
  5. Schuyler Bain

    Schuyler Bain Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    1,131
    Likes Received:
    1

    I know that there are "body sculptors" in mage shops (like the hair stylists) that will allow you to change the RP faces anytime for free. Perhaps your selection did not take? I use them and can see them in game when using KR so maybe try resetting it in game at a mage shop?

    Good luck.
     
  6. MoneyMaker

    MoneyMaker Guest

    The more I hear about KR, the more I wanna download and try it out.
    Guess I was just scarred that it would turn-out to be like the old 3D.
    Does it hog your CPU like the old 3D did?
     
  7. noxxle

    noxxle Guest

    Of course that is going to depend on your computer. What are your specs?
     
  8. Tina Small

    Tina Small Stratics Legend
    Stratics Veteran 4H

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    7,530
    Likes Received:
    1,915
    Noxxle, this seems to have been a one-time thing that happened after the publish or whatever was done to correct the negative resist situation back in late March. See this thread on the KR forum: http://vboards.stratics.com/showthread.php?t=134873.

    Just go visit a body sculptor again and choose a new face and/or body style. If your choice doesn't stay in effect for subsequent log-ins, I would report the situation as a bug.
     
  9. MoneyMaker

    MoneyMaker Guest

    Toshiba satellite (laptop)
    running windows XP
    double intel T2250 cpu @ 1.73GHz each
    double mobile intel 945GM display chipsets
    512 MB SDRAM

    probably too old to run KR but figured I would find out anyway.
    Thank you.
     
  10. Bazer

    Bazer Slightly Crazed
    Premium Stratics Veteran Supporter Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Oct 7, 2003
    Messages:
    1,408
    Likes Received:
    49
    Deffenatly wanna up the ram to 2g if possible, how big is the harddrive?
     
  11. Lady Aalia

    Lady Aalia Atlantic's Finest
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 13, 2003
    Messages:
    816
    Likes Received:
    2
    it dont seem to matter on my account wich face i choose of the normal ones even i allways end up with the same default face they give the characters created in 2d also.

    :dunce:
     
  12. MoneyMaker

    MoneyMaker Guest


    100 gig.
    ram I could boost, no problem. actually intended to boost it anyways.