1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. The Broadsword team is seeking alternative castle designs! Learn more and discuss here!
    Dismiss Notice
  4. Broadsword is hosting a 20th Anniversary Party for UO this September! Learn more here. Will you be there, Guest?
    Dismiss Notice
  5. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice

Can't set runebook dye tub to default in beta

Discussion in 'Pinco's UI' started by kitiara-atlantic, Dec 18, 2014.

  1. kitiara-atlantic

    kitiara-atlantic Lore Master
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    1,070
    Likes Received:
    85
    Oddity I've found in the new beta UI - when I use dyes on a runebook dye tub and hit the Default button to reset the dye tub, nothing happens. It does work in the default UI.

    FYI! Thanks for all you do, Pinco!
     
  2. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,716
    Likes Received:
    879
    I've found the cause: basically the default button is the same of the ok button, the only difference is that clears all checks before :D
    Next version will work :p
     
  3. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,716
    Likes Received:
    879
    try now
     
  4. kitiara-atlantic

    kitiara-atlantic Lore Master
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    1,070
    Likes Received:
    85
    It's working!! Thanks, Pinco!