1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Chat channels

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by railshot, Oct 19, 2011.

  1. railshot

    railshot Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    139
    Likes Received:
    94
    In CC client I see following channels:
    General
    General-Trammel
    Trade.
    How do I get these in EC? All I see in EC is System and Guild etc. I am especially interested in Trade channel.
    Thanks
     
  2. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,675
    Likes Received:
    865
    If you don't see it is because there is noone in there...
     
  3. railshot

    railshot Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    139
    Likes Received:
    94
    Oh, I see. It still would be nice to be ble to monitor a channel even if there is no one there.
     
  4. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,675
    Likes Received:
    865
    create it if you need to do that :D
     
  5. aarons6

    aarons6 Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    1,897
    Likes Received:
    31
    i think he means how do you see different chat channels in the chat window.

    the answer is you cant.. you only get 1 chat channel at a time.

    the icon in the main bar that says chat.. click on that and it will give you options to join a different channel..
     
  6. yea, in EC, i also can't whisper right. it feels like they keep tryign to reinvent the wheel over and over again
     
  7. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,675
    Likes Received:
    865
    I've fixed it on my UI :p