1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Classic Client Lag Problem

Discussion in 'UHall' started by Xvim, Dec 27, 2014.

  1. Xvim

    Xvim Adventurer

    Joined:
    Dec 27, 2014
    Messages:
    43
    Likes Received:
    18
    Hail and well met. I am so sorry if i open this thread in wrong channel, its my first thread.

    My problem is I have a increadibly lag when i use CC today. Am i the only one? I never had a lag like this before. My internet connection is fine because when i enter with EC lag will decrease. I just wish to know is it permanent problem have to fix or its servers maintenance problem and its temporary.

    Thank you so much who answered this post and i apologize if it is in wrong thread. Thank you.
     
  2. Capt. Lucky

    Capt. Lucky Babbling Loonie

    Joined:
    Apr 18, 2014
    Messages:
    2,982
    Likes Received:
    2,460
    I typically have zero lag on CC. I would think it's temporary. Could be the North Koreans maybe ;)
     
    Deep Ellum Dan and Xvim like this.
  3. Capt. Lucky

    Capt. Lucky Babbling Loonie

    Joined:
    Apr 18, 2014
    Messages:
    2,982
    Likes Received:
    2,460
    Oh the log in screen gives you packet loss and such. Might be something to check.
     
    Xvim likes this.