1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

(Question) Client cannnot attach to server, europa only

Discussion in 'UO Europa' started by Shadefox, Apr 30, 2011.

  1. Shadefox

    Shadefox Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    1,725
    Likes Received:
    28
    The entire day Ive been unable to log on europa.
    Says Client cannot attach to server, something something or it freezes.

    Classic Client, win vista.

    Any idea whats up? only europa, all other servers work fine

    ps. I tried deleting the desktop folder in my documents, but to no avail.
     
  2. Europa Trader

    Joined:
    Apr 15, 2011
    Messages:
    609
    Likes Received:
    4
    i have had no problems you should try contact the support site of EA
     
  3. Shadefox

    Shadefox Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    1,725
    Likes Received:
    28
    Its the same for drachs too, when I get shard list up they both show with the rest, but on the two euro shards, I dont get latency and packetloss.
     
  4. Mapper

    Mapper Crazed Zealot
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    110
    Serafi ICQed me about the same problem so it might not be just you.
     
  5. Europa Trader

    Joined:
    Apr 15, 2011
    Messages:
    609
    Likes Received:
    4
    more and more players seem to be getting this problem, I myself just got it but I can play the other shards so its not a huge problem for me but I have contacted EA support but guess its weekend and answers are always slow.

    if you try clicking on Time zone and Connection button on the shard screen it should give you update on packet loss and such.
    Seems like they moved the servers or we are just being rerouted dont get same trace route to the server ip as I had before.
     
  6. Shadefox

    Shadefox Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    1,725
    Likes Received:
    28
    I had it working last night for a few hours (just out of nowhere) but today, again, drach and euro doesnt work again... (cannot attatch client)
     
  7. Europa Trader

    Joined:
    Apr 15, 2011
    Messages:
    609
    Likes Received:
    4
    First I had problems with using UOAssist I just turned on normal classic client then I got into Europa but had a lot of packet loss and couldnt move at all.
     
  8. Shadefox

    Shadefox Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    1,725
    Likes Received:
    28
    hummmmmmmm
     
  9. R Traveler

    R Traveler Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Messages:
    2,950
    Likes Received:
    231
  10. AzSel

    AzSel Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    870
    Likes Received:
    4
    I have this problem too, cant attach to drachenfelds or europa server.
     
  11. Europa Trader

    Joined:
    Apr 15, 2011
    Messages:
    609
    Likes Received:
    4
    well now it seems to work fine for me I have no problems connecting to those shards
     
  12. Shadefox

    Shadefox Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    1,725
    Likes Received:
    28
    me too, musta been a bad bad hampster.
     
  13. Shadefox

    Shadefox Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    1,725
    Likes Received:
    28