1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

(Question) Connectivity Issues to Siege?

Discussion in 'UO Siege Perilous' started by Kas Althume, Jan 13, 2011.

  1. Kas Althume

    Kas Althume Crazed Zealot
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    3,212
    Likes Received:
    59
    Code:
    Host Name                                  IP Address           Hop    Ping Time   Ping Avg   % Loss    Pkts r/s          Ping best/worst
    dslb-092-078-032-001.pools.arcor-ip.net    92.78.32.1           2      6ms         4ms        0%        165 / 165         4ms / 9ms
    * Unknown Host *                           145.254.5.217        3      5ms         5ms        0%        165 / 165         4ms / 10ms
    * Unknown Host *                           92.79.202.62         4      21ms        19ms       0%        165 / 165         19ms / 25ms
    * Unknown Host *                           62.140.25.49         5      37ms        32ms       0%        165 / 165         20ms / 220ms
    ae-11-11.car1.Munich1.Level3.net           4.69.133.253         6      21ms        34ms       0%        165 / 165         20ms / 219ms
    ae-4-4.ebr1.Frankfurt1.Level3.net          4.69.134.2           7      15ms        16ms       0%        165 / 165         15ms / 50ms
    ae-61-61.csw1.Frankfurt1.Level3.net        4.69.140.2           8      20ms        21ms       0%        164 / 164         16ms / 35ms
    ae-62-62.ebr2.Frankfurt1.Level3.net        4.69.140.17          9      16ms        17ms       0%        164 / 164         15ms / 54ms
    ae-44-44.ebr2.Washington1.Level3.net       4.69.137.62          10     104ms       106ms      0%        164 / 164         104ms / 184ms
    ae-92-92.csw4.Washington1.Level3.net       4.69.134.158         11     110ms       106ms      0%        164 / 164         105ms / 143ms
    ae-43-90.car3.Washington1.Level3.net       4.69.149.197         12     105ms       119ms      0%        164 / 164         105ms / 334ms
    ELECTRONIC.car3.Washington1.Level3.net     4.79.169.74          13     249ms       245ms      0%        164 / 164         106ms / 273ms
    fert07-eqx-iad.ea.com                      159.153.224.230      14     240ms       236ms      0%        163 / 164         109ms / 425ms
    * Unknown Host *                           159.153.233.47       15     244ms       230ms      0%        163 / 164         109ms / 253ms
    
    The last couple days the lag is a pain in the rear. Even walking on the gargoyle boat for crabbing is a pain because of all the bouning. Its always the last 3 hops, 1 level3 router and then the two ea routers. It seems to work fine for a couple minutes with 100 ms on all hops and then its back to 250+ms on the last 3 hops for about 20 minutes. This is going on for like a week now. Anyone else getting this?
     
  2. VinnySP

    VinnySP Seasoned Veteran
    Stratics Veteran Safe Haven

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    410
    Likes Received:
    107
    Yup, its been bad for 3-4days now.:thumbdown:
     
  3. Adrianas

    Adrianas Sage
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend Gilfane

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Messages:
    526
    Likes Received:
    131
    Hadn't noticed it in EC.
     
  4. Tjalle

    Tjalle Grand Inquisitor
    Professional Stratics Veteran Campaign Supporter Gilfane

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    4,847
    Likes Received:
    1,306
    I´m in 2D and for me it´s as smooth as it gets. I´ve had lag in the past so I know how annoying it is. Hope it works out for you guys...