1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. The Broadsword team is seeking alternative castle designs! Learn more and discuss here!
    Dismiss Notice
  4. Publish 97 is currently on TC1! They are currently focusing on the pet customization aspect of the pet revamp. Head to TC1 and send in your feedback or discuss here!
    Dismiss Notice
  5. Broadsword is hosting a 20th Anniversary Party for UO this September! Learn more here. Will you be there, Guest?
    Dismiss Notice
  6. A new State of Stratics is up. Check it out here!
    Dismiss Notice

Connectivity Issues

Discussion in 'UHall' started by Guest, Feb 12, 2008.

  1. Guest

    Guest Guest

    Is anyone else experiencing horrible connections with LS, Cats and Siege? I'm an east coast player normally playing on Cats with a normal connection around 40 ms. Currently I'm averaging around 300-500 ms connections to LS, Cats and Siege. Normally all the east coast servers have the same connection for me. The other servers are slower but I still think playable....any suggestions or explanations?

    I actually have connections to some of the Asian Shards that are better than what I'm getting for Cats!
     
  2. steverv

    steverv Guest

    I am on East coast playing Origin and it is real slow. Had to leave corpse because I kept freezing trying to get to it in Ilsh.
     
  3. Siege has a post about this also.

    Alot of crashing, bad lag, running and pausing for a second like your rubberbanding or trying to push through invisables, but there is absolutely nothing there.
    Also mounting up on Ethy's while hidden, people can actually see you mounting up at times, and it often surges forward as you get mounted revealing you
     
  4. Guest

    Guest Guest

    Although my connectivity issues have gone. I too suffer the odd rubberbanding. At first I think I have overloaded myself with hides only to realize yet again that it is the ruberbanding bug introduced with the last patch.