1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Customizing Undress bag

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by Endrik, Oct 9, 2011.

  1. Endrik

    Endrik Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    711
    Likes Received:
    161
    Anybody know if there is a way to customize which bag your items get dumped into when you use the undress function instead of automatically dumping into your main pack. This is a great feature, but it makes a mess out of my pack and I would love to know if there is a way to change it so that it undresses into a different pack to help me keep things organized. Thanks for your help.
     
  2. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,673
    Likes Received:
    865
    just set the default container into the agent settings....
     
  3. Endrik

    Endrik Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    711
    Likes Received:
    161
    Thanks for the reply Pinco! I am having a little trouble locating that option in the settings. Can you tell me what tab this is under? I have searched all over and cant seem to find anything that allows me to specify my default pack.
     
  4. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,673
    Likes Received:
    865
    just under the drop down list for select the agent kind there is "Set Default Container"... it's blind proof :D
     
  5. Endrik

    Endrik Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    711
    Likes Received:
    161
    Thanks again Pinco... but I think I may be blind. When I go into the "Main Menu" and then "User Settings", there are 6 tabs to choose from... Graphics, Input, Sound, Options, Legacy, and Filters. I have checked each of these multiple times and I just cannot seem to locate an option to set my default pack.

    Please keep in mind that I do not normally use the new client because it seems so un-user-friendly, and I am starting to get discouraged again. If you could explain where I can find this option to me as if I were a 5 year old, it would be greatly appreciated. Apparently I need an "idiots guide to the SA Client", because I just cannot seem to find anything on my own. Thanks again for your help.
     
  6. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,673
    Likes Received:
    865
    I said AGENT SETTINGS and not USER SETTINGS.
    So use the AGENT SETTINGS from the MAIN MENU
     
  7. Merion

    Merion Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    1,006
    Likes Received:
    9
    In order to see the Agent Settings you need Pinco's UI installed. The unmodded version does not feature this.
     
  8. Endrik

    Endrik Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    711
    Likes Received:
    161
    Ahhhhhh, that makes a lot more sense. Thanks for explaining this Merion, I could not figure out where this option was. I will try installing Pinco's UI again and see if I can locate it that way. :thumbup1:
     
  9. Endrik

    Endrik Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    711
    Likes Received:
    161
    Ok, next question...

    I have now downloaded and installed Pincos UI, I have set my undress bag, and I cannot find a way to make an undress macro. There is an un-equip item option, and unequip weapon option, and a ton of other options, but I cannot find an Undress option to add to my macro hotkey anywhere. Any pointers here?
     
  10. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,673
    Likes Received:
    865
    you can activate it only through the arrow in the paperdoll (top right of the name label)
    left click: use undress agent
    right click: switch undress agent
     
  11. Endrik

    Endrik Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    711
    Likes Received:
    161
    Thanks Pinco... but it looks like I am still missing something. I have set the undress bag, but when I select the undress agent from the location you described... nothing happens. Nothing is removed from my paper doll at all. Any ideas?
     
  12. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,673
    Likes Received:
    865
    have you added the items to move into the agent settings?

    remember that you must add by id every item to move before use the agent...