1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Dirt on flat ground - blocks?

Discussion in 'UHall' started by Lord Chaos, Sep 26, 2010.

  1. Lord Chaos

    Lord Chaos Always Present
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    10,075
    Likes Received:
    0
    I didn't think that made the terrain invalid to place houses on, even if the edges of the foundation doesn't touch it. Is there any way to place anyway? I've seen several houses that has dirt underneath them, is there some sort of legal trick to do it?
     
  2. Tazar

    Tazar Guest

    Try placing in the enhanced client. I've noticed some differences between the two clients with house placement. Sometimes, CC will work where EC will not, and sometimes it's EC that works.
     
  3. Lord Chaos

    Lord Chaos Always Present
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    10,075
    Likes Received:
    0
    Ok, nice idea...but since I've been forced to place a house now, is there a way to replace it or do I run into the 1 week timer thing?
     
  4. Tazar

    Tazar Guest

    In theory, if the account has no other house, and you drop this one, you *should* be able to place again immediately. I say *Theory* and *should* because for unknown reasons, sometimes the 7 day timer still hits.
     
  5. Lord Chaos

    Lord Chaos Always Present
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    10,075
    Likes Received:
    0
    Stupid ¤%#)=¤% tiny dirtpatch.
     
  6. Lady Michelle

    Lady Michelle Sprite Full SP
    Stratics Veteran The DarkOutlaws, TDO

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    2,452
    Likes Received:
    1,114
    If its the dirt that high lights when your cursor moves over it. that is the dirt patches left over from the Solen event when they first were introduced into the game. Those patches were suppose to be cleaned up. Page a GM say Solen event dirt patch is blocking your house placement please remove it.
     
  7. Lord Chaos

    Lord Chaos Always Present
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    10,075
    Likes Received:
    0
    It doesn't highlight when placing the cursor over though, I think its part of the landscape.
     
  8. [JD]

    [JD] Guest

    i stood under my sign, i wish to resize my house, house confirmation window informing you anything inside will drop to the ground (IE, dont have your stuff inside when you do this), then you have 1 hour to try placing.

    there's multiple patches near me... i come on every day and page. gm fliper keeps sending the generic "sorry we cannot help ye, because we could give less than a rats arse about actually understanding these are bugged solen dirt and we are supposed to help remove them for you"

    customer service -1
     
  9. Omnius

    Omnius Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    3,209
    Likes Received:
    9
    uhhh i dont think they're supposed to remove it. dirt patches open up randomly...
     
  10. SchezwanBeefy

    SchezwanBeefy Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    1,035
    Likes Received:
    0
    Lol~~
    I had an incident with Fiper so it's funny you mentioned him. Dude should be fired because he isn't doing his job. [I paged about an item several times which he then lost despite me telling him I shouldn't put it on the ground because it would probably decay quickly... and oh! It decayed! Imagine that.]