1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

EC macro loop longer than 10 attempts

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by sativa green, May 31, 2012.

  1. sativa green

    sativa green Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Messages:
    105
    Likes Received:
    33
    i remember reading that there was a way to make your EC macro loop longer than just 10 attempts. is this possible? can anyone please fill me in? thank you!
     
  2. Dermott of LS

    Dermott of LS UOEC Modder
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    5,320
    Likes Received:
    528
    ...

    Simply repeat the macro instructions within the macro itself. Generally you'll probably want to leave a delay between repeats of about 0.5 - 0.8 to prevent any macro errors (this is adjustable based on your connection, system, etc).

    So for example you want to use Anatomy on a stored target, you'd set up the macro:

    Use Skill: Anatomy (icon) Target Stored
    Delay: 0.8
    Use Skill: Anatomy (icon) Target Stored
    Delay: 0.8
    Use Skill: Anatomy (icon) Target Stored
    Delay: 0.8
    ...

    as many times as needed, then you can use the Repeat Macro slider to set the multiple from 1 - 10x the number of repeats you have hard programmed in.
     
  3. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,675
    Likes Received:
    865
    you can use my profile editor to repeat a macro much more times and it's faster than doing it manually :p
     
    sativa green likes this.
  4. sativa green

    sativa green Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Messages:
    105
    Likes Received:
    33
    thanks pinco, i'll look into that.
     
  5. icd

    icd Guest

    hey Pinco i downloaded the profile manage but i cant make it loop in game, i adjust value to 500 in repeat but in game is only 10 max thanks
     
  6. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,675
    Likes Received:
    865
    it's fine, now your macro is copied 50 times in the row then repeated 10 time = 500.