1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. The Broadsword team is seeking alternative castle designs! Learn more and discuss here!
    Dismiss Notice
  4. Broadsword is hosting a 20th Anniversary Party for UO this September! Learn more here. Will you be there, Guest?
    Dismiss Notice
  5. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice

enhanced client dead screen bug

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by PoundCake, Mar 2, 2015.

  1. PoundCake

    PoundCake Journeyman

    Joined:
    Feb 16, 2015
    Messages:
    179
    Likes Received:
    27
    Every time I die in enhanced client, well atleast 7 out of 10 deaths result in a dark black or fuzzy grey and black static screen, sometimes it jumps across my screen, outside of my game window....I think it's a client error, I deleted the client, wiped my computer, re installed ec only for the same thing to keep happening.....any help or advice on fixing this?
     
  2. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    8,415
    Likes Received:
    4,055
    Have you toggled the "enable hardware death effect" thing in the options?
     
  3. PoundCake

    PoundCake Journeyman

    Joined:
    Feb 16, 2015
    Messages:
    179
    Likes Received:
    27
    I haven't, I didn't know what was causing it to go haywire, I'll give it a shot. Do I want it on or off?
     
  4. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    8,415
    Likes Received:
    4,055
    I would say try it on the opposite setting from what you have now mate.
     
    Lord Gandalf likes this.
  5. PoundCake

    PoundCake Journeyman

    Joined:
    Feb 16, 2015
    Messages:
    179
    Likes Received:
    27
    That was the problem!!! Haven't had one issue since shutting it off!! Thank you very much!!