1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Gen chat question

Discussion in 'UHall' started by cazador, Oct 13, 2012.

  1. cazador

    cazador Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    3,764
    Likes Received:
    1,522
    How do I make a macro in game to type in gen chat rather then outloud
     
  2. kelmo

    kelmo Old and in the way
    Professional Stratics Veteran Alumni Dread Lord

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    17,378
    Likes Received:
    4,696
    ughh. Why?
     
  3. cazador

    cazador Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    3,764
    Likes Received:
    1,522
    So I can hit a button to advertise an event rather then cntrl q twice then enter the cntrl q twice enter..just looking for that easy button ya kno
     
  4. Stig

    Stig Guest

    put a comma as first charecter perhaps ?
     
  5. cazador

    cazador Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    3,764
    Likes Received:
    1,522
    Unfortunately no :( doesn't work
     
  6. Dermott of LS

    Dermott of LS UOEC Modder
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    5,320
    Likes Received:
    528
    ...

    Add /c to the beginning of the statement so that it's "/c Whatever you say here".

    At least in the EC, /c goes to global chat and /s goes to overhead
     
    BeaIank likes this.
  7. Lady Michelle

    Lady Michelle Sprite Full SP
    Stratics Veteran The DarkOutlaws, TDO

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    1,113
    set up a paste macro.
    from a note pad
    when you want to use the paste macro copy a comma.
    plus
    , (space) your message also works
     
  8. cazador

    cazador Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    3,764
    Likes Received:
    1,522
    U mean just copy and paste into game every time I want to say it or into my UO options to create a macro?
     
  9. Lady Michelle

    Lady Michelle Sprite Full SP
    Stratics Veteran The DarkOutlaws, TDO

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    1,113
    yes in your options add a macro. Look for the word paste on the menu.
    and yes copy in from note pad , (space) what u want to say.
    You only have to copy it everytime you long in on that char
     
    #9 Lady Michelle, Oct 14, 2012
    Last edited: Oct 14, 2012