1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Hello Guest! On January 27th Stratics will be brought down for an extended maintenance period. This period may take upwards of 12 hours to complete. Please check the thread in the Announcements forum for more details.
    Dismiss Notice

[Tech Help] HELP PLEASEEEE EC MAP :(

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by Metal Head, Apr 27, 2014.

  1. Metal Head

    Metal Head Seasoned Veteran

    Joined:
    Feb 20, 2014
    Messages:
    436
    Likes Received:
    69
    So i've got a problem pinco's is too laggy for me to use ec it glitches every few seconds without fail can even see it in the animations ive tried everything formatting ect so wondering if there's another mod to help work my uocartographer with ec can someone please please help me :(( ive tried everything i know there's other mods out there just not sure where to get them please help me and thankyou in advance
     
  2. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,678
    Likes Received:
    865
    cartographer may be the cause of your lag, it requires a continuous disk writing and if you have a slow hard disk it will slow down everything.
    Also regenerating the character profile will greatly improve the performance.
     
  3. lucitus

    lucitus UOEC Modder
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    1,426
    Likes Received:
    45
    Try to open the Debugwindow and see if there are errors comming in. /debugwindow in chat , but i dont know if pinco has disabled it ;)
     
  4. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,678
    Likes Received:
    865
    no need to do that, just press esc and press "debug window"