1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

here we go again...

Discussion in 'UHall' started by Alvinho, Feb 7, 2008.

  1. Alvinho

    Alvinho Great Lakes Forever!
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Messages:
    14,075
    Likes Received:
    2
    PAtched my client now all i get is the message " Couldn't connect to ultima Online. Please try again in a few moments"
     
  2. Guest

    Guest Guest

    ...

    Are you running a firewall and have you gotten a dialogue to update the permissions of the new client build?
     
  3. Alvinho

    Alvinho Great Lakes Forever!
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Messages:
    14,075
    Likes Received:
    2
    firewall is currently turned off trying to access the gmae
     
  4. Guest

    Guest Guest

    ...

    Hrm that would have been my first guess.

    I did lose connection trying to log in the first time (just got the COnnection Lost message), but logged in the second try just fine.
     
  5. Guest

    Guest Guest

    I've logged in multiple times, on both accounts w/o issues.

    Hope you can connect soon! =)
     
  6. AirmidCecht

    AirmidCecht twitch.tv/airmid
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Apr 9, 2004
    Messages:
    2,297
    Likes Received:
    486
    I get the same thing. Turn On your firewall and have it accept UO's new update. It works for me every time.

    edit: I use ZoneAlarm primarily.
     
  7. I've logged in and out several times myself. Just tried it again and had no problems aside from the normal UOA message that tells me I got a new patch from UO....

    You'd think they'd figure out we already knew that.... [​IMG]