1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

House placement?

Discussion in 'UHall' started by Salivern_Diago, Oct 10, 2011.

  1. Salivern_Diago

    Salivern_Diago Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    41
    Ok so we've got a update on the servers and fixed a few 'issues' with the clean up...

    Cept now the house placement tools no-longer work. I double click and... nothing. Can this be fixed ASAP please!

    Thank you!
     
  2. CrazyLemons

    CrazyLemons Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    116
    Likes Received:
    2
    AND AND AND ACTIVATE HOUSE DECAY!!!!
     
  3. Raptor85

    Raptor85 Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    1,712
    Likes Received:
    224
    Confirmed, just logged in on siege and I noticed the same issue, I use them often to check how much gold I have in my bank.
     
  4. Salivern_Diago

    Salivern_Diago Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    41
    Thats a good point, could a dev please tell us what the eta on house decay is please.
     
  5. nynyve

    nynyve Guest

    And I thought I was going crazy.

    As recently as last week people were having trouble linking accounts. I think that decay should continue to be turned off for a while.
     
  6. CrazyLemons

    CrazyLemons Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    116
    Likes Received:
    2
    Yes that may be true, nynyve. If that is the case then they need to get accounts fixed. The wait is getting really ridiculous.:sad2:
     
  7. Salivern_Diago

    Salivern_Diago Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    41
    The whole bloody migration is a disaster. They could have made it easy but instead screwed it up. I feel for the DEV's and the Mythic team as they are the ones dumped on to clean up the mess. How they screwed it up is beyond me as any half decent programmer can write a database conversion program. But what is really unforgivable is the complete lack of care shown towards EA's own customers. There is NO reason why anyone has lost accounts/characters/houses as there are backups that can be checked. Its just they dont, it could be fixed in a week and all would be well.

    But eh thats outside of the UO Team's hands so back to what they can do...

    Please fix the House placement tool!!!
     
  8. Kayne

    Kayne Guest

    Was about to ask why not use the insurance menu as that tells you but siege wont have said menu.
     
  9. Razz

    Razz Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    457
    Likes Received:
    122
    WHAT?! "Lack of care" I got my 1 use pigment bottle, didn't you?
     
  10. Salivern_Diago

    Salivern_Diago Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    41
    I like to keep what the Dev's do and what crap EA throw up seperate. the migration is EA's masterplan (fail...) and the pigments were a quick way to try to apease the community (kinda worked, those with pigments get a couple or three mil apiece now).
     
  11. jradar71

    jradar71 Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 2, 2005
    Messages:
    157
    Likes Received:
    2
    Did they break something with the patch? I am not able to get the house placement tool to work. Even went and bought a new one... still nothing. Tried 2 different accounts and the tool doesn't do anything.