1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Houses in a day?

Discussion in 'UO Homes and Castles' started by T-Hunt, Jan 29, 2010.

  1. T-Hunt

    T-Hunt Sage
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Apr 15, 2003
    Messages:
    640
    Likes Received:
    35
    How many houses can you place in 1 day same acount?

    Theres this one char i see , every times theres a idoc or greath places a new plot next to it and has other Removed..

    I know he usesa loot script but cant prove it...

    And reporting it to a GM is a waste of time...

    I have seen this person take one down , place another at a new place and do the same at the next idoc..and yes its the same char..

    Dont see why they bother to actualy...

    But i just find it interesting..
     
  2. Sonoma

    Sonoma Guest

    Make sense cnat in question, then answer wount... There reason because more is better... future should people take time to understand write thir questions to get understand answers!
     
  3. Ezekiel Zane

    Ezekiel Zane Grand Inquisitor
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 29, 2003
    Messages:
    4,556
    Likes Received:
    113
    I'm sorry, what?
     
  4. Kurgan

    Kurgan Guest

    Looks like they took something right out of the Book of Yoda...
     
  5. Lady_Rachel

    Lady_Rachel Lore Keeper
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    957
    Likes Received:
    133
    You can place, drop, then place and drop a house all day long. As long as the placement tool timer doesn't lock you out.

    If he isn't dropping the other house then he probably has more than one account with the same named chars.

    I got it! Does that mean I can speak Yoda?

    :p
     
  6. T-Hunt

    T-Hunt Sage
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Apr 15, 2003
    Messages:
    640
    Likes Received:
    35
    Thank you Lady Rachel...i was wondering on that reply..

    It seems wen i place a house i always get the you can not place another for 7 days...

    So as long as your timer dosent click on...hmmm....
     
  7. Ezekiel Zane

    Ezekiel Zane Grand Inquisitor
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 29, 2003
    Messages:
    4,556
    Likes Received:
    113
    Actually after about 20-25 attempts to place you do get a cool-down timer. I don't know exactly how long it is though. It's at least 10-15 minutes if you get it. I've been looking all over my shard for weeks and filled up two runebooks with available house spots. I never counted but after so many attempts to place I'd get locked out for a while. I'm just guestimating it was somewhere around 20-25 attempts.
     
  8. LionUWF

    LionUWF Guest

    If you have no houses on your account theres no timer, so you can place a house, go trade it to someone then place another strait away.