1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

How do I get to to all the new lands?

Discussion in 'UO Players Corner' started by Tahin, Jun 3, 2008.

  1. Tahin

    Tahin Guest

    Gawd I feel like a newb here, but then again I guess I am in a way....
    I recently started playing UO again after about an 8 year break. I've updated my account with Mondain's Legacy (which I gather is supposed to include all the upgrades). I've been running around Brittania and the Lost Worlds for a couple of weeks and wanted to explore Ilshenear and Samurai lands, but can not for the life of me figure out how to get to them. I've tried going to the shrines, and looking at the moon gates. Doesn't work. Moongates give me only options for Felucca and Trammel and the shrines just tell me they want me to do something else. Can anyone help me out with this?
     
  2. DevilsOwn

    DevilsOwn Stratics Legend
    Governor Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    8,920
    Likes Received:
    373
    if the options don't appear on your moongate menu I think it means that your account is not enabled for those expansions, which is just plain silly if you're upgraded to Mondain's Legacy

    have you checked the accounts management page? see what's listed there? then find someone to holler at


    AHA! *if* your accounts page does not reflect all expansions, point to this answer from the Knowledge Base
     
  3. Basara

    Basara UO Forum Moderator
    Moderator Professional Wiki Moderator Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter

    Joined:
    Jul 16, 2003
    Messages:
    8,457
    Likes Received:
    582
    Have you entered the Mondain's legacy upgrade code on the ultima-registration.com site? Just using the newest client isn't enough. It's the same web site that you reactivated your old account on.

    I'm just asking, in case you overlooked that step.
     
  4. Tahin

    Tahin Guest

    I entered the Mondain's code. I can go to Heartwood and do the quest...have been to the crystal caves and so fourth, so I know that the Mondain's Legacy code is working. However, when I upgraded I didn't get any additional patches...not sure what your talking about when you say "new client". Where would I go to download that?
     
  5. Petra Fyde

    Petra Fyde Peerless Chatterbox
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Jan 5, 2001
    Messages:
    30,882
    Likes Received:
    5,165
  6. DevilsOwn

    DevilsOwn Stratics Legend
    Governor Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    8,920
    Likes Received:
    373
    if you're still unable to access Ilshenar and Tokuno, check some of these answers

    keep us posted :)
     
  7. Silverbird

    Silverbird Slightly Crazed
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Nov 3, 2001
    Messages:
    1,405
    Likes Received:
    52
    Theres a second mistake, that can be maken. You probably need a newer client. Just download a new trial client (2D or Kr) and you should be able to enter the newer lands.
    It sounds illy but with very old clients the new options dont show up at the moongates. Even if patched. (Like the T2A-client).