1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Hello Guest! On January 27th Stratics will be brought down for an extended maintenance period. This period may take upwards of 12 hours to complete. Please check the thread in the Announcements forum for more details.
    Dismiss Notice

How we know if we been given the expansion??

Discussion in 'UO Time of Legends' started by Alex"Drake Iron Heart"CS, Sep 30, 2015.

  1. Alex"Drake Iron Heart"CS

    Governor

    Joined:
    Jan 19, 2014
    Messages:
    743
    Likes Received:
    262
    Hiya All,


    I just logged into my EA Mythic ACC, and looked through all the bought expansions, add ons and other stuff bought for my Acc, But nowhere do I see that the Time of Legends Expansion has been added to my ACC...... Is this a common thing that is not displaying for anyone or should it be displayed in the list given with all the expansions and add-ons? Please advise and Thanks :)

    @Mesanna @Kyronix @Ron Bron
     
  2. BrianFreud

    BrianFreud Lead Wiki Mod & Doer of Crazy Things
    Professional Wiki Editor Wiki Moderator Campaign Supporter

    Joined:
    Oct 2, 2013
    Messages:
    7,419
    Likes Received:
    3,143
    If you're active, you've been given it. The problem was with the moongates not actually "seeing" that you'd been given it. Theoretically, everyone now can get to Eodon via a moongate - if you still can't, then let Kyronix know.
     
  3. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    8,036
    Likes Received:
    3,725
    Just login to Origin and try the moongate. Its under "Ter Mur". If you can enter you have the new expansion.

    As for showing on the account management page I wouldn't hold your breath.
     
  4. MalagAste

    MalagAste Belaern d'Zhaunil
    Reporter Professional Governor Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter Royal Knight

    Joined:
    Aug 21, 2000
    Messages:
    19,103
    Likes Received:
    5,618
    Apparently if you are in the EC and use Pinco's you need to try it in the Default UI and not using Pinco's as Pinco hasn't added that in yet.
     
  5. codemonkey84

    codemonkey84 Adventurer

    Joined:
    Jul 13, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    13
    I'm using the enhanced client myself and I haven't been able to get in myself. Tried getting off of Pinco's UI but to no success. Now I'm trying the classic client
     
  6. Capt. Lucky

    Capt. Lucky Crazed Zealot

    Joined:
    Apr 18, 2014
    Messages:
    3,038
    Likes Received:
    2,553
    The expansion was free. But if you want to use it there's a charge. It's all in the fine print ;)
     
  7. Piotr

    Piotr Stratic's Finest
    Professional Premium Stratics Veteran Supporter Alumni Stratics Legend Campaign Patron

    Joined:
    Feb 26, 2004
    Messages:
    1,378
    Likes Received:
    1,698
    You are upgraded if you start your client and see this:

    TimeOfLegends.jpg

    Click a moongate and see this:

    TimeOfLegends3.jpg and can go here: TimeOfLegends4.jpg

    And yes, it is NOT listet in Account Management:

    TimeOfLegends2.jpg
     
    Capt. Lucky likes this.
  8. Gamer_Goblin

    Joined:
    May 27, 2015
    Messages:
    564
    Likes Received:
    403
    Expansion is only on Izumo and Origin too... so if you're checking other shards that may be the issue.