1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. The Broadsword team is seeking alternative castle designs! Learn more and discuss here!
    Dismiss Notice
  4. Publish 97 is currently on TC1! They are currently focusing on the pet customization aspect of the pet revamp. Head to TC1 and send in your feedback or discuss here!
    Dismiss Notice
  5. Broadsword is hosting a 20th Anniversary Party for UO this September! Learn more here. Will you be there, Guest?
    Dismiss Notice
  6. A new State of Stratics is up. Check it out here!
    Dismiss Notice

I cant land :(

Discussion in 'EA Land/The Sims Online Stratics Forums' started by Guest, Mar 4, 2008.

  1. Guest

    Guest Guest

    I've been stuck at 50% for the past 10 minutes... [​IMG] Is anyone else having trouble? I have friends IMing me, but I'm unable to reply because I'm stuck!
     
  2. Guest

    Guest Guest

    At some point it should give you a chance to cancel, go ahead and do that and try again.
     
  3. If you use the Esc key, that will usually give you the Cancel option.
     
  4. Guest

    Guest Guest

    Add that to the list of things I never thought of. [​IMG]
     
  5. Guest

    Guest Guest

    <blockquote><hr>

    Add that to the list of things I never thought of. [​IMG]

    [/ QUOTE ]I honestly never knew that either! [​IMG]
     
  6. Guest

    Guest Guest

    Phew! I feel much better now! [​IMG]
     
  7. You're lucky, I can't even get into TSO.


    It crashes after update. [​IMG]
     
  8. Guest

    Guest Guest

    What kind of message are you getting? corrupted file? internal error?
     
  9. DGLita

    DGLita Guest

    <blockquote><hr>

    You're lucky, I can't even get into TSO.


    It crashes after update. [​IMG]

    [/ QUOTE ]

    If i get that error I patch to TC3 then patch back again, Has worked every time for me.