1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

I'm a noob with macros, I guess

Discussion in 'UHall' started by Uriah Heep, Mar 25, 2009.

  1. Uriah Heep

    Uriah Heep Crazed Zealot
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    3,804
    Likes Received:
    2,324
    Always when i would create a new char, or move character to another shard, to keep from having to remake all the macros I have used for years, I would open the folders and just drag a copy of the macros2d into the new chars folder.
    Done that today, and no macros that work? Is there something here I missed? Ideas, anyone?
     
  2. Viper09

    Viper09 Grand Poobah
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    6,680
    Likes Received:
    824
    Is the file you copied the macros into have the same name as the character?
    And are you looking in the Desktop folder under My Documents or through the game folder?

    Because the My Documents is where the macros are being used now.
     
  3. Uriah Heep

    Uriah Heep Crazed Zealot
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    3,804
    Likes Received:
    2,324
    reckon i missed that announcement...Thanks!

    *runs off in search of documents*
     
  4. Bomb Bloke

    Bomb Bloke Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    850
    Likes Received:
    0
    Alternatively, you could just copy the macro files into the root of your game install. They'll then be used automatically for any new characters you create.
     
  5. Harlequin

    Harlequin Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 11, 2008
    Messages:
    2,716
    Likes Received:
    32
    Aye, this is very useful when you create new chars.