1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. The Broadsword team is seeking alternative castle designs! Learn more and discuss here!
    Dismiss Notice
  4. Broadsword is hosting a 20th Anniversary Party for UO this September! Learn more here. Will you be there, Guest?
    Dismiss Notice
  5. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice

Is it just me or is something wrong with the CC

Discussion in 'UHall' started by Redxpanda, May 17, 2012.

  1. Redxpanda

    Redxpanda Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    986
    Likes Received:
    116
    I just logged on (I think it patched) & for some strange reason, the screen is all messed up. The screen is grey but if i run my cursor across it, i can see things but if i move everything gets blurry and all pixel looking. The Enhanced Client seems to be working fine. I tried to take a screenshot but it just comes out black.
     
    kRUXCg7 likes this.
  2. Ludes

    Ludes Babbling Loonie
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    2,384
    Likes Received:
    653
    Someone mentioned this in an earlier post.. Re-installing the video drivers solved it for him.
     
  3. MalagAste

    MalagAste Belaern d'Zhaunil
    Governor Stratics Veteran Alumni Stratics Legend Campaign Supporter Royal Knight

    Joined:
    Aug 21, 2000
    Messages:
    20,118
    Likes Received:
    6,546
    Yeah the whole client is wrong... it's 15 years old.
     
    Madrid likes this.
  4. Serine

    Serine Guest

    Yea blame it on the video driver jeeez :(