1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Is there any sign of intellingent life at EA??

Discussion in 'UHall' started by Tori, Dec 14, 2008.

  1. Tori

    Tori Adventurer
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    I have been dealing with an unplayable connection for the last 3 days - the probelm is on the EA end. The first person that responded to my help request on uo.com told me to send them a new trace using their uo trace utility - no problem I send them the trace. I get an email today for a new person handling the problem that tells me he does not understand my problem!!!! Pinging over 300 to the west coast and having my connection go to **** at their end hmmm.......does not take a rocket scientist for this one! Does anyone know who i can email over at EA to get assistance??
     
  2. Arcus

    Arcus Grand Poobah
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    6,452
    Likes Received:
    107
    Can you post your traceroute here please.
     
  3. Tori

    Tori Adventurer
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Here is the latest trace route - the only time i have been able to play this weekend is 6 am - 10 am pac time after that the ping shoots up and stays there.
    Host Name IP Address Hop Ping Time Ping Avg % Loss Pkts r/s Ping best/worst
    * Unknown Host * 1 13ms
    * Unknown Host * 0.0.0.0 2 0ms
    ge-1-41-ur02.romeoville.il.chicag68.86.118.249 3 20ms
    te-2-1-ar01.area4.il.chicago.comc68.87.230.121 4 11ms
    * Unknown Host * 68.86.90.49 5 33ms
    xe-9-2-0.edge1.Chicago2.Level3.ne4.71.248.25 6 46ms
    vlan52.ebr2.Chicago2.Level3.net 4.69.138.190 7 46ms
    ae-5.ebr2.Chicago1.Level3.net 4.69.140.193 8 50ms
    ae-24-56.car4.Chicago1.Level3.net4.68.101.168 9 34ms
    * Unknown Host * 192.205.33.209 10 46ms
    tbr1.cgcil.ip.att.net 12.123.6.66 11 84ms
    cr1.cgcil.ip.att.net 12.122.17.153 12 99ms
    cr1.sffca.ip.att.net 12.122.4.121 13 99ms
    tbr1.sffca.ip.att.net 12.122.19.26 14 86ms
    gar1.sn1ca.ip.att.net 12.123.12.57 15 99ms
    * Unknown Host * 12.119.139.10 16 325ms
    * Unknown Host * 159.153.192.230 17 341ms
    central-aw5.owo.com 159.153.209.54 18 341ms
     
  4. canary

    canary Guest

    You totally misspelled 'intelligent' in your thread title.

    lol
     
  5. Nexus

    Nexus Site Support
    Administrator Professional Wiki Moderator Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Patron

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    5,572
    Likes Received:
    1,836
    It might not be on EA's End your getting your first High Ping on an att.net server from what I know EA doesn't own AT&T so you might want to start barking up a different tree since you have an issue but it's not EA's fault.
     
  6. drinkbeerallday

    drinkbeerallday Visitor

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    1,175
    Likes Received:
    0
    while that is funny, i would not say that he "totally" misspelled it. you either misspell something or you don't.

    "i totally turned that light switch on."

    if you're going to be a spelling cop i will be a usage cop.
     
  7. Beastmaster

    Beastmaster Guest

    Let's get picky.

    If you're going to be a spelling cop, I will be a usage cop.

    :D
     
  8. Hannes Erich

    Hannes Erich Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    484
    Likes Received:
    435
    If you're going to be a spelling cop, then I will be a usage cop.

    :scholar:
     
  9. Basara

    Basara UO Forum Moderator
    Moderator Professional Wiki Moderator Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter

    Joined:
    Jul 16, 2003
    Messages:
    8,464
    Likes Received:
    587
    IIRC, the link in question is the gateway from AT&T to the EA routers, and is an AT&T machine leased by EA. It's up to AT&T to fix it, but it will probably take EA telling them that there's something wrong.
     
  10. Sweeney

    Sweeney Guest

    If you're going to be a spelling cop then I will be a usage cop.

    A comma in such a sentence is bad grammar even if it is a breath pause.:scholar:
     
  11. Nok

    Nok Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    1,041
    Likes Received:
    33
    Wow... lot of cops here "drinkingrootbeerallday". ;)
     
  12. Hannes Erich

    Hannes Erich Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    484
    Likes Received:
    435
    The comma doesn't only indicate a pause. It also indicates an action and a reaction, two separate ideas linked by a relationship/consequence. The lack of a comma, while not bad use per se, is less clear because it points to a linear progression without necessarily implying a relationship.

    Furthermore, I'm totally full of it, and I like to drinkrootbeerallday and make up silly grammar rules as I go along. :lick:
     
  13. Belmarduk

    Belmarduk Guest