1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Legacy II updated to ver 7.1.1

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by Zym Dragon, Oct 22, 2009.

  1. Zym Dragon

    Zym Dragon Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    Today's patch broke a few items. This update addresses issues with the Atlas and Backpacks not opening upon login and the chat window. Head over to the Modder's Exchange if you are experiencing these issues.
     
  2. Cear Dallben Dragon

    Cear Dallben Dragon Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    17
    thank god for this quick update. all other skins i had looked like virus's after this messed up patch.
     
  3. I haven't patched, but suppose I should for the Halloween event... have to rework all my keys and mods.

    *sighs*
     
  4. lucitus

    lucitus UOEC Modder
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    1,426
    Likes Received:
    45
    i wait till the client is in the release state, my mods are working they are a bit older but they work ;)
     
  5. Masuri

    Masuri Seasoned Veteran
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Apr 24, 2003
    Messages:
    422
    Likes Received:
    13
    Thanks Zym Dragon!
     
  6. Masuri

    Masuri Seasoned Veteran
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Apr 24, 2003
    Messages:
    422
    Likes Received:
    13
    Zym, I apologize for the double post, and I haven't done extensive testing on this yet, but as of the Halloween patch, backpacks in the Oct 22 Legacy seems a bit borked up. When you scroll them (either manually or with the scroll wheel) the grid tiles sort of stretch to float way outside of the backpack frame. Pic attached.
     

    Attached Files:

  7. Zym Dragon

    Zym Dragon Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    I have not seen this myself. Did you try restarting your client? I'm not sure what could cause this.
     
  8. Masuri

    Masuri Seasoned Veteran
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Apr 24, 2003
    Messages:
    422
    Likes Received:
    13
    Yes unfortunately, it's been happening for (at least) the last several days over several reboots, using a clean install of your skin with no other additions or tweaks. Just now I tested it in the default skin as well as Bitter Black and Copper Enhanced, and the problem exhibits in all of them.

    Some thoughts that pop to mind:
    - I run in a window with frame showing, but it happens when running fullscreen too;
    - I enable UI scale, but turning that off only reduces the problem, it doesn't eliminate it;
    - It happens on fresh characters with no settings, old characters with wiped settings;
    - I just reinstalled everything on this brand new machine running W7 last week, however, it only started happening with the patch last week, it wasn't happening in that brief window after I reinstalled on the new PC/OS and the patch. I can be positive about this since I used scrolling the inventory in UO as my mouse wheel test.

    So anyway it seems to be an EC bug not a Legacy skin bug, and I'm sorry to have made ya think it was your problem. Thankfully I'll be away from UO for a few months anyway, maybe EA will have fixed when I'm back. LOL!

    It would be nice to figure out a commonality with a setting but I haven't seen *anyone* else mention the problem -- the black texture bug has everyone tied up.
     
  9. Dermott of LS

    Dermott of LS UOEC Modder
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    5,320
    Likes Received:
    528
    ...

    This is an old graphics bug from KR through now that pops up from time to time. Might try either installing or reinstalling new video drivers or you may have to do a clean reinstall.

    It's not an issue with the mods themselves, it's a client/graphics corruption somewhere. I've had it before.