1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Login server down?

Discussion in 'UHall' started by Sneaky Que, Oct 14, 2008.

  1. Sneaky Que

    Sneaky Que Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    2,009
    Likes Received:
    41
    "There is a problem communicating with Origin. Please Restart Ultima Online and try again."

    The shards are still up, people are still logged in. Login server gone?
     
  2. Sir Kenga

    Sir Kenga Guest

    Can't login for 3 hours already %)
     
  3. Sneaky Que

    Sneaky Que Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    2,009
    Likes Received:
    41
    Ok, this is really odd, I can log in just fine on my 2nd computer, but not my main one that I play UO every day (this one)? I haven't changed anything on this computer since I last played UO (earlier today)... hmmm
     
  4. Sneaky Que

    Sneaky Que Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    2,009
    Likes Received:
    41
    ...and KR works just fine lol.
     
  5. Laeo

    Laeo Guest

    Check if your client is patched up to the newest patch. I could not login suddenly either but after patch i could login again.
     
  6. Barnes_LSD

    Barnes_LSD Guest

    Guys that can't get past Verifying...what UO Version does it say you are running? (Down below the password field..)

    Mine says 6.0.9.2 (Patch 71)

    I thought we were on 6.10.something.something.

    Yes, I patched up fully.
     
  7. Sir Kenga

    Sir Kenga Guest

    F***!111 i wasn't patched just 1 step from full. Patched now and was able to login.
     
  8. Barnes_LSD

    Barnes_LSD Guest

    Man, I've uninstalled/reinstalled four times and I still can't get it to patch to the newest version. wtf.

    edit : Make that five times. It even downloaded and installed 6.0.10.0 and my version is still not right.


    FFFFFFFFFFFFFFFFFFF :cursing:
     
  9. Barnes_LSD

    Barnes_LSD Guest

    If anyone could help out that would be awesome...
     
  10. Phaen Grey

    Phaen Grey Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    1,053
    Likes Received:
    7
    Barnes try deleting everything in your patch folder, even uninstalling won't actually delete the files from your system, and often a reinstall will pick up old files left behind. I had to empty my patch folder twice to get the last patch to take.
     
  11. Barnes_LSD

    Barnes_LSD Guest

    kk Phaen, patching up now, Ill let ya know...
     
  12. Barnes_LSD

    Barnes_LSD Guest

    Omg I love you. Thank you so much.
     
  13. How does one delete items in the patch folder, when I go to patch folder it is saying the folder is empty....
    Please someone help!
     
  14. Littleblue

    Littleblue Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    485
    Likes Received:
    7
    You may have to turn on "Show All Files". For Windows XP, it's under Tools > Folder Options.
     
  15. Rather than start a new thread... Is there an issue with login?
    Started .. all good*