1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Help Mapper Gets Stuck On-Load During Map Building Phase

Discussion in 'Ultima Mapper' started by Veldrane, Aug 28, 2013.

  1. Veldrane

    Veldrane Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 4, 2008
    Messages:
    152
    Likes Received:
    107
    I am having a problem installing Ultima Mapper on my Windows XP Professional box. Whenever the mapper is launched goes through loading the regular maps ok but gets hung up on loading the Felucia tilted map every time and never completes the load process.

    I've reinstalled it a couple of times and I installed just fine on my Windows 7 box.
     
  2. Veldrane

    Veldrane Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 4, 2008
    Messages:
    152
    Likes Received:
    107
    Solved: Corrupted jpeg was the issue. Swapped it out with the one from the window 7 box and everything is a'ok now.
     
  3. UnionJill

    UnionJill Visitor
    Stratics Veteran

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I am having an issue with it telling me that I am "not logged in" after I try to refresh the and next. I checked all the info to insure that something wasn't missed. It's still all the same. Server info and all is correct. Please help! I love using this map!!