1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

more uoa problems :(

Discussion in 'UHall' started by blueturtle, Sep 10, 2009.

  1. blueturtle

    blueturtle Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    824
    Likes Received:
    0
    so i had to re-install uo, downloaded the client from uo.com and now uoa says the UOPatcher is unaccessable or missing. UOAssist will not run until it is avialable to check for UO patches.

    any ideas how to fix that?
     
  2. lil debi

    lil debi Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    207
    Likes Received:
    12
    Did client patch up to 60? I am not at my PC to look but sometimes after we get new patches UOA stumbles at start up with errors about cant patch . A few times after replying ok or cancel a it seems to resolve those issues.
     
  3. blueturtle

    blueturtle Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    824
    Likes Received:
    0
    figured it out had to add UpfixOK to registry with value of 1

    kinda weird but it worked
     
  4. Lord Frodo

    Lord Frodo Grand Poobah
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    5,840
    Likes Received:
    2,327
    Any time I have reinstalled UO or there is a patch, I always run it by itself and install all the patches. At login screen I hit exit and restart UO by itself to make sure everything is ok. At login screen hit exit.
    Start UOA.

    So far I have ( knock on wood) had no probles. May look like a lot of extra steps but it works for me.
     
  5. blueturtle

    blueturtle Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    824
    Likes Received:
    0
    weird now the buttons on side of my razer mouse dont work