1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Mouse cursor not calibrated in window mode

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by Kiljaedon, Oct 2, 2009.

  1. Kiljaedon

    Kiljaedon Guest

    Whenever I play the SA enhanced client in window mode my mouse seems to not calibrate correctly with the game interface. I can have my mouse cursor right on a button to click but it will not highlight to use until I click below the button where my cursor is not even touching it.

    Anyone know how to properly calibrate my mouse in window mode?
     
  2. EnigmaMaitreya

    EnigmaMaitreya Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    3,402
    Likes Received:
    0
    I believe that if you look through here you will find the details to what I am going to say.

    I think you may find that the amount your off is the size of the boarders of the window.

    I think there is a setting to turn off the windows frame. I think that has resolved the problem for those that have experienced the problem your having.
     
  3. hawkeye_pike

    hawkeye_pike Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,466
    Likes Received:
    11
    I'm surprised to see that people still experience this problem. It was a serious issue a few months ago, but some patch actually fixed it (for me). I play in windowed mode only, and with frame. It seems like this bug also has to do with your personal system (maybe screen resolution).
     
  4. EnigmaMaitreya

    EnigmaMaitreya Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    3,402
    Likes Received:
    0
    That was on my mind when I replied above. Seeing as to how I only saw that a few times at the very beginning I was a tad bit insecure as to it being fixed or not. :pint:
     
  5. aarons6

    aarons6 Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    1,897
    Likes Received:
    31
    its messed for me too, my screen size is 1280x800

    the game wont even run with the window frame on in full screen.. it tries to go full screen but then goes back to non max window.
     
  6. Farsight

    Farsight Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    3,191
    Likes Received:
    36
    Yes, still an issue as of *checks* right now.

    I did send a bug report with all the required system information and whatever other setting information I could think of.

    But I grew tired of trying to help them out and receiving no feedback in return, so I won't be reporting the bug again. Maybe someone who isn't as jaded as I am can pick up that torch?

    And I'm quite certain it's a "my system" issue, as not everyone has it. But it still prevents me from playing the EC, moreso than the memory issues.
     
  7. Any updates on this matter? i am haveing this problem as well. mouse has to be about half an inch lower than item or tool bars