1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. The Broadsword team is seeking alternative castle designs! Learn more and discuss here!
    Dismiss Notice
  4. Publish 97 is currently on TC1! They are currently focusing on the pet customization aspect of the pet revamp. Head to TC1 and send in your feedback or discuss here!
    Dismiss Notice
  5. Broadsword is hosting a 20th Anniversary Party for UO this September! Learn more here. Will you be there, Guest?
    Dismiss Notice
  6. A new State of Stratics is up. Check it out here!
    Dismiss Notice

My plants didn't grow

Discussion in 'UO Botany and Nutrition' started by Calla Lily, Dec 4, 2008.

  1. Calla Lily

    Calla Lily Guest

    I'm on Chessy, and I was online before and after the server came back up today, but none of my plants grew at all. My cocoa trees and bonsai should have received their 2nd seeds today (bonsai are still giving seeds), and my "old" plants didn't use any of their potions that I applied yesterday. Is anyone else having this problem?
     
  2. DHMagicMan_1

    DHMagicMan_1 Guest

    Sometimes I find they are a couple hours off... no idea why... if you want today's growth log in again a couple to many hours after they "Should have" been ready, and they should grow... but that will then throw off your time going forward... if you want the time to be your "normal time" then skip today. :(