1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

My SA code didnt work

Discussion in 'UHall' started by Dodger, Sep 18, 2009.

  1. Dodger

    Dodger Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,513
    Likes Received:
    569
    I bought it. They emailed it.

    I went to uo.com and entered my account info, hit upgrade, it asked for code cut and paste it with no spaces, accepted asked to read through a toc page and hit accept, hit the button, waited, waited, waited, waited, waited, waited, waited, waited, timed out. Did it again, and again and again and again, aint my end (connection is fine).

    Anyone else getting this?:cursing:
     
  2. ejpeters

    ejpeters Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 18, 2008
    Messages:
    284
    Likes Received:
    0
    I had to use Firefox to enter the code. Internet Explorer kept sitting at the one screen and the upgrade was never processed.
     
  3. Viper09

    Viper09 Grand Poobah
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    6,680
    Likes Received:
    824
    Doesn't sound like the code didn't work, sounds more like their website being slow. Or maybe browser conflict. Try another browser.
     
  4. Dodger

    Dodger Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,513
    Likes Received:
    569
    Awesome, will download firefox, give the secret handshake and try that as the two browsers I have tried did not work.:thumbup:osi never changes
     
  5. Smokin

    Smokin Guest

    Make sure you bought upgrade code and not new account. Hopefully its just a browser problem.
     
  6. Dodger

    Dodger Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,513
    Likes Received:
    569
    Yes with a new install of firefox i could actually get into the sa dungeon! :thumbup:

    But guess what?


    No......guess!

    No tokens for race change, no vollum and no statues!

    Anyone else have this happen? Whats the resolution? Download a Ukranian browser and stand on one leg for three days spinning anti-clockwise position and chanting in Arabic?
     
  7. kelmo

    kelmo Old and in the way
    Professional Stratics Veteran Alumni Dread Lord

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    17,384
    Likes Received:
    4,706
    Wierd. I bought mine today. I don't know why... I used IE. I had absolutly zero problems. I got my upgrade codes and my bonus codes.
     
  8. Kelline

    Kelline Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    358
    Likes Received:
    0
    Did u use the promo code IN game?
     
  9. You get the code in your email.. duh!! then you use the help to in-put it while in game,,
     
  10. Viper09

    Viper09 Grand Poobah
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    6,680
    Likes Received:
    824
    Also be sure to check the spam folder just in case.