1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest! Tonights Maintenance is complete and the Stratics Community Wiki is now live. Please see this thread for more details.
    Dismiss Notice

my uo

Discussion in 'UHall' started by woody_cats, Mar 9, 2009.

  1. woody_cats

    woody_cats Guest

    ok i have been trying to log in to my uo for the last 2 weeks and can not finally tried with 3 different computers all different locations and providers via help 2 friends . we all get the following error after putting in user name and my uo password
    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log

    any clue what wrong
  2. khazikhad

    khazikhad Guest

    Wish I knew. I think it's just an unloved web app lost in the migration.
  3. Tjalle

    Tjalle Grand Inquisitor
    Professional Stratics Veteran Campaign Supporter Gilfane

    May 12, 2008
    Likes Received:
    I´ve been having the exact same problem for the last couple of weeks.

    I´ve also tried 3 different computers, 2 at home and one at work. Didn´t work on either of them...
  4. woody_cats

    woody_cats Guest

    thanks hopefully someone there will read this and take a look .
  5. woody_cats

    woody_cats Guest

    no one can help
  6. Ravahan

    Ravahan Guest

    Its an EA thing. I think its just been down for a good long time. But then, My UO has never really been kept up that well.
  7. Magnus

    Magnus Journeyman
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Aug 24, 2005
    Likes Received:
    I had something similar to this the other day. To fix it, I had to turn off every computer on the network, unplug router, modem, wireless cards, leave them off for about 10mins, plugged everything back in and restarted all and it worked fine afterwords.
  • About Us

    Stratics is the oldest continually running MMORPG Fansite on the Internet. Founded in 1997 Stratics has served the Ultima Online Community for 18 years. We strive to provide the most complete social experience for Ultima Online players.
  • Subscribe Now!

    Want to provide Continual Support? Subscribe and gain additional benefits as a patron of Stratics.com!
    Subscribe Now!

    Stratics Professional Accounts feature the following advantages:

    • Ad-Free Browsing of our Forums
    • Upload a custom Profile Cover
    • Unlimited media upload storage space
    • Use of the theme styler
    • Ability to collapse the sidebar
    • Premium background themes to choose from
    • Access to additional features of the Classifieds System
    • Ability to Customize Your User Title
    • No Post Delays
    • Additional Signature Allowances:
    • Special Professional Banner Display with your Account
    • PM Allowance Upgrade
    • Additional Thread Allowances
  • Support Us!

    Don't feel like subscribing? Donations to benefit the further development of Stratics and for purchase and inclusion of additional features are always welcome.

    Donate to us!