1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Need help please patching proplem

Discussion in 'UHall' started by baldur, Oct 17, 2008.

  1. baldur

    baldur Guest

    Hi
    I've downloaded uo 2d 9th ann thingy and i've spent two days trying to patch
    it it starts patcing and then it fails and i get two types of errors.

    error nr 1 this happens when i fail to start the patch progress..

    Error reading okay message from socket
    Wrong protocol version
    Could not connect to a patch server
    Make sure you have an active connection to the Internet via an ISP or a
    direct connection.
    Your client may not be the most recent version.
    You may be able to play the game with your current client.
    Check http://www.uo.com/ for help on resolving patching issues.
    Click OK to play the game or Cancel to abort.

    error nr 2 this one i get when i manage to connect and start the patching.

    Starting patch session...
    Transferring patch information
    Downloading patch uose_win32_6-0-3-0.rtp( 153550 bytes )
    Downloading patch uose_win32_6-0-3-0.pat( 11 bytes )
    Downloading patch uose_win32_6-0-3-0.rtp( 153550 bytes, resuming )
    Error reading file block from socket
    To attempt to resume the transfer press Cancel and run UO again.
    Error receiving "uose_win32_6-0-3-0.rtp"
    Error during session
    Your client may not be the most recent version.
    You may be able to play the game with your current client.
    Check http://www.uo.com/ for help on resolving patching issues.
    Click OK to play the game or Cancel to abort.

    a little history.

    yesterday i started trying to patch the game and error nr 2 started to
    appire but not so often maby every 5% of each patch and the progress went ok
    but slow.
    then today maby mid day this started to be like every 1% i had to restart
    the progress. and then error nr 1 startet to appire and now i when i start
    the progress i get 4 out 5 times error 1 and 1 out 5 error 2. And only
    patching like 1% each time so its going extreamly slow.

    I have tried everything i found on the net uo trace looks good, And i looked
    over loads of faq's and called my ISP and they said there was no proplem on
    my side. And i've tried reinstalling the game didint change a thing.

    I'm relly getting frustraided with this what can i do ?? nothing seams to
    work ??

    please help me ??