1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest! Tonights Maintenance is complete and the Stratics Community Wiki is now live. Please see this thread for more details.
    Dismiss Notice

Need Vent and UO cartographer help plz anyone

Discussion in 'UO Pacific' started by CountSilverbow, May 11, 2011.

  1. CountSilverbow

    CountSilverbow Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Sep 7, 2009
    Likes Received:
    :bored:so once again some old story VENT and CARTOGRAPHER my bane i love to use you but hate what you do to me

    ok so cartagrapher wont load the dam maps again.

    i believe i right click the uo icon on my desk top go to properties and copy whats in the target area except for the UOexe".
    then paste this in cartographer under the EC section... ?? what am i doing wrong it wont load the maps

    My latest problem with vent now is that when my cursor is in UO my vent goes dead but when my curso is out of uo the vent works fine its like a layering issue like sigh help help help

    any suggestions would be greatly appreciated with either a high five or a hug or a guild invite oh wait that last one is to ez ... :blushing:;):danceb::thumbsup::next::dunce::p
  2. Alter_Ego

    Alter_Ego Guest

    i'm assuming you are on windows vista or windows 7, run ventrilo as admin, should fix that problem,

    i'm not great with cartographer, but most likely you need up update your map files, or you have "use enhanced client" and "use EC maps" checked at the same time